GLUP I GLUPLJI

JAKO ČUDAN POSAO u Srbiji: Za vrijeme pljačke, ispao mu je LAŽNi pištolj i raspao se. Ipak je ukrao 500 tisuća eura!

Pljačkaš je bio toliko zbunjen da mu je dok je prijetio ispao pištolj, udario u pod i raspao se u dijelove
 Cropix

BEOGRAD - Nespretni razbojnik, kojem je tijekom pljačke ispao pištolj, imao je sve preuvjete da neslavno okonča svoj pohod, međutim, na kraju je uspio ukrasti čak 500 tisuća eura iz poslovnice Marfin banke u Aranđelovcu, piše Blic .

Pljačkaš je, navodi Blic, u četvrtak oko 16 sati ušao u banku Marfin i izvadio pištolj, koji na prvi pogled izgledao kao pravo oružje, te zaposlenicima zaprijetio da će pucati ukoliko mu ne predaju novac.

No, bio je toliko zbunjen da mu je dok je prijetio ispao pištolj koji je udario u pod i raspao se u dijelove. Naočigled zaposlenih, razbojnik je podigao pištolj-repliku, sastavio ga i nastavio prijetiti. Iako su vidjeli što se dogodilo, zaposlenici banke su mu predali novac, a on je istrčao na ulicu i pobjegao u nepoznatom smjeru.

Policija se na mjestu događaja pojavila vrlo brzo te je započela istragu. Zbog nesvakidanjih okolnosti razbojstva - nespretnosti pljačkaša, lažnog pištolja, ali i geste zaposlenika da mu ipak predaju novac, u istrazi se sumnja kako je imao pomagača, vjerojatno nekog 'insajera' zaposlenog u banci.

Tu sumnju dodatno potvrđuje i činjenica da je tako nespretan pljačkaš s lažnim oružjem ukrao čak 50 milijuna dinara - oko 500 tisuća eura.

Upravo zbog tih sumnji tijekom policijske istrage na poligrafu su u petak bili i neki uposlenici ove banke, ali detalji istrage zasad nisu poznati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 20:09