MISTERIJ U HOTELU

IZNENADNA SMRT SJAJNE ATLETIČARKE Provela noć u izlasku s prijateljima, zaspala i više se nije probudila...

Cammock završavala studiranje javnog zdravstva, bila je posljednja godina. U atletici je dominirala na utrkama na 60 i 400 metara i bila je dio štafete koja je prošle godine srušila rekord u disciplini 4x100 metara.
 Facebook

NEW YORK - Američka atletičarka velikog potencijala pronađena je mrtva u sobi hotela na newyorškom Times Squareu nakon noći provedene s prijateljima u izlasku, javlja Daily Mail .

Tijelo Sabrine Cammock, iz Queensa, otkriveno je u sobi Hotela Edison nešto poslije 9 sati u subotu ujutro. Kao studentica Sveučilišta Syracusa, 21-godišnja Sabrina aktivno se natjecala u atletici, a posljednjih nekoliko dana bila je na proljetnim praznicima s prijateljima.

- Svi su otišli spavati nakon napornog dana. Ona se jedina nije probudila - ispričao je policijski izvor za New York Daily News.

Dodaje kako u sobi nisu pronađene droge i opijati te na tijelu nema znakova traume.

Cammock je završavala studiranje javnog zdravstva, bila je posljednja godina. U atletici je dominirala na utrkama na 60 i 400 metara i bila je dio štafete koja je prošle godine srušila rekord u disciplini 4x100 metara.

- Bolja je od bilo koga drugoga. Bila je naše srce i sada je više nema. Nikada nisam znao tako nekoga - ispričao je Camockin rođak, 34-godišnji Kemal Brown.

Izrazima sućuti pridružio se i glavni trener Sveučilišta, Chris Fox, koji je nedugo nakon saznanja vijesti objavio priopćenje u kojem Sabrinu opisuje kao predivnu i nevjerojatnu osobu, studenticu i atletičarku.

Planirana liječnička obdukcija bi trebala otkriti uzrok smrti mlade sportašice.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 18:12