PRIPADNICI ISIS-a

ISLAMSKA DRŽAVA U HRVATSKOM SUSJEDSTVU Džihadisti se fotografirali po Italiji i poručili: 'Mi smo na vašim ulicama'

Libijski obavještajci tvrde da džihadisti iskorištavaju izbjegličku krizu na Mediteranu kako bi na taj način prokrijumčarili svoje borce u Europu

Džihadisti tzv. 'Islamske države' tvrde da već imaju svoje borce u srcu Europe, a kako bi potkrijepili tu svoju tvrdnju objavili su fotografije koje prikazuju papire s njihovim logom snimljene na poznatim lokacijama u Rimu. Istodobno, libijski obavještajci tvrde da džihadisti iskorištavaju izbjegličku krizu na Mediteranu kako bi na taj način prokrijumčarili svoje borce u Europu.

Prijeteće fotografije, poput one snimljene ispred rimskog Koloseuma, uz mjesto snimanja prikazuju i komad papira s džihadističkim logotipom i porukom 'Islamska država u Rimu. Mi smo na vašim ulicama'. Na nekim fotografijama vide se lokacije u Milanu, poput katedrale i sajma Expo, a na nekim se fotografijama u pozadini čak vide i policijska vozila.

Poruke i fotografije je prevela i objavila web stranica SITE, posvećena praćenju terorističkih aktivnosti, a autentičnost ovih fotografija nije još potvrđena od strane neovisnih izvora.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. rujan 2024 03:11