SEKSAO SE 4 DO 5 PUTA DNEVNO

Iscurili sočni detalji o 'bunga bunga' zabavama: Pohotnog Berlusconija djevojke su napaljivale lezbijskim poljupcima

U oko je najviše upao poljubac njegove miljenice Nicole Minetti i maloljetne Ruby

Talijanska javnost počašćena je za još sočnih detalja sa suđenja premijeru Silviju Berlusconiju. Najnoviji su oni o nježnim poljupcima između djevojaka, a sve s ciljem da se uzbudi glavnog aktera, piše Daily Mail .

Bivša stomatologinja Nicole Minetti, koju je osobno Berlusconi uveo u svijet politike, bila je zadužena za dovođenje mladih djevojaka, a sve koje je izabrala donekle je i probala - ispred Berlusconija! Sve se zbivalo na famoznim "bunga bunga" zabavama.

U taj svijet ušla je i Karima El Mahroug , popularnija kao Ruby, koja je imala svega 17 godina kada se ljubila s 25-godišnjom Minetti. No Marokanka je samo jedna od 33 djevojke koje su učinile isto, i koje su zabavljale premijera na zabavama.

- Gospođica El Mahroug je dala iskaz u kojemu tvrdi kako se u veljači 2010. godine ljubila s gospođicom Minetti. Taj je iskaz potvrdilo više svjedoka - rekao je tužitelj Pietro Forno.

Taj je dio bitan jer je Ruby bila maloljetna u trenucima dok ju je za seksualne igrice koristio tada 74-godišnji Berlusconi. Talijanski premijer ju je za to nagrađivao novcem i nakitom.

Tužitelj Forno za dovođenje djevojaka odgovornim smatra i televizijskog voditelja Emilija Fedea, kao i agenta Lelu Mora. Oni odbijaju takve navode i tvrde da je apsurdno tvrditi kako su za 74-godišnjaka dovodili 33 djevojaka. Ali Berlusconijev libido bolje je opisao njegov doktor Umberto Scapagnini.

- Fizički je poput 60-godišnjaka, ako ne i mlađi. Mogao je imati seksualni odnos četiri do pet puta na dan - rekao je Scapagnini.

Protiv talijanskog premijera trenutno se vode četiri sudska procesa , a jedan od njih je optužba za plaćanje seksa s maloljetnom Ruby.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. listopad 2024 07:33