IMA 6 GODINA!

Igrala se s prijateljicom u dvorištu, a potom shvatila da joj kuća gori: ‘Ni sami ne vjerujemo što je napravila...‘

Olivia Patterson spasila jecijelu obitelj nakon što je utrčala u goruću kuću kako bi izvukla majku, brata i sestru.

Olivia Patterson (6) i požar koji je zahvatio njenu obiteljsku kuću

 /Profimedia

Olivia Patterson (6), igrala se preko puta ceste s prijateljicom, kada je shvatila da joj kuća u Riccalu, Sjeverni Yorkshire, gori. Hrabra djevojčica prozvana je herojem nakon što je utrčala u svoj gorući dom kako bi spasila članove svoje obitelji. U kući su spavali majka Laura (29) te brat i sestra, piše Daily Mail.

Olivia je probudila svoju obitelj i svo troje je neozlijeđeno izbjeglo vatru zahvaljujući njezinom herojskom činu. Vikala je -Probudi se mama, kuća gori, probudi bebe!-

Njezina baka Sadie Gelder kaže da je -tako ponosna na svoju nevjerojatnu unuku jer je spasila obitelj, ne možemo vjerovati da je Olivia izvukla majku, ona ima šest godina i trčala je u gorućoj zgradi- Također je naglasila kako nitko nije došao u pomoć obitelji jer su svi mislili da nitko nije kod kuće.

Istraga o požaru trenutno je u tijeku, no obitelji je rečeno da ga je vjerojatno uzrokovao punjač za telefon. Obitelj trenutno boravi u iznajmljenom prostoru jer su izgubili gotovo sve u požaru.Laurini bivši kolege pokrenuli su stranicu za prikupljanje sredstava kako bi pomogli obitelji. Stranica GoFundMe koju je pokrenula Marsha Roworth dosada je prikupila više od 1000 funti donacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:55