FATALNI SUSRET

HRVATSKA KONOBARICA OPELJEŠILA AUSTRIJSKOG BIZNISMENA Zavela ga, popravila si zube, ugradila silikone, kupila auto i zbrisala s 2,5 mil. eura!

 istock

Jedan vremešni austrijski biznismen ostao je bez 2,5 milijuna eura nakon što se do ušiju zaljubio u jednu hrvatsku konobaricu i svoju ljubav dokazao na način da joj je odao lozinku sefa i lozinke kartica, piše heute.at .

Susi (42, sud krije pravo ime) je radila u jednom golf klubu kao konobarica, a čest gost na šanku bio joj je je superbogati Karl H. (78) koji se Hrvatici često jadao kako ne može živjeti u samoći nakon 40 godina braka. Žena mu je baš nedavno preminula, a jadan Karl je utjehu pronašao u golfu i alkoholu. Susi je očito vrlo brzo namirisala svoju priliku, te je očajnom Karlu prodala priču da je muž mlati te da nema novca za razvod. Naravno, tu Karl upada kao spasitelj i gospođi rješava problem kao od šale.

Razgovori na šanku uskoro su se preselili u krevet, a gramziva Susi postala je stalna gošća vile u Döblingeru. Uskoro se par vjenčao, a Susi je postala bogatija za nove zube, grudi i Mercedes E200 Coupé...

Naravno, ni to joj nije bilo dosta. Karl je prodao svoju tvrtku za 2,8 milijuna eura i nakon toga naivno svojoj supruzi odao broj šifre sefa, lozinke kartica i brojeve računa... Već sljedeći dan presretna Susi rekla je svom mužu da ide na odmor u Hrvatsku, ali umjesto na Jadransko more, pohlepna žena otišla je u Beč i opelješila Karla skoro do zadnjeg centa.

Cijeli slučaj sada je na sudu u Beču, a Hrvatica se brani da je Karl bio izdašan i da je riječ u skupom poklonu. Međutim, pitanje je što će sud reći. Ako ne 'popije' priču, Hrvatica bi mogla dobiti i deset godina zatvora.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 08:42