NEPROMIŠLJENO I ODVRATNO

Gosti u hotelu zaprepašteni prizorom koji ih je dočekao na stolu: ‘Tko je zaboga dopustio ovo?!‘

‘Iznad svega želimo ponuditi našim klijentima koji su bili u hotelu naše najiskrenije isprike‘, istaknula su nakon svega iz VOI Hotela
 Federico Mazzieri/LinkedIn

Talijanski hotel je uputio je ispriku nakon što je zaposlenica u bikiniju prekrivena čokoladom i korištena kao središnji dio švedskog stola, piše Daily Mail.

Putnici su ostali šokirani nakon što su se pojavili na popodnevnom obroku koji je sadržavao sendviče, kolače i i polugolu ženu.

Menadžer ljudskih resursa Federico Mazzieri bio je među gostima u hotelu s četiri zvjezdice Voi u Golfo Aranci na otoku Sardiniji i ostao je zaprepašten kada je vidio švedski stol uz bazen.

Gospodin Mazzieri je rekao: - Bio sam sa svojom 14-godišnjom kćeri i oboje smo ostali šokirani onim što smo vidjeli.

Oboje smo ostali bez riječi. Kći mi je rekla: ‘Tata, kako odvratno, ovo nije zemlja u kojoj žene mogu postići nešto u životu.‘

- O čemu je, zaboga, uprava hotela razmišljala? Bilo je to jednostavno objektiviziranje ženske figure. Bila je prekrivena čokoladom i sigurno je bila tamo pola sata. Hotel je dan prije promovirao čokoladnu statuu i bilo je jasno na što su mislili.

Mazzieri iz Milana je dodao: - Večer smo proveli u drugim dijelovima hotela i uprava je najavila da će večernji švedski stol biti poslužen uz bazen.

- Kad smo stigli tamo jednostavno nismo mogli vjerovati. Jedna od animatorica je bila na stolu, u bikiniju, ispružena i prekrivena čokoladom, usred posluživanja hrane.

Pomislio sam: tko je zaboga dopustio da se ovo dogodi? Bilo je nepromišljeno i odvratno.

I neki drugi gosti počeli su fotografirati, no nakon nekoliko minuta odlučili smo otići.

Jutro poslije pitao sam hotelsku recepciju koja je ideja švedskog stola, ali nisu izgledali zabrinuti.

Dakle, kad sam se vratio, objavio sam ono što sam vidio na Linkedinu i onda je sve eksplodiralo i znam da se hotel ispričao na društvenim mrežama, ali nisam se uopće čuo s njima, kazao je on.

Izvori u hotelu rekli su da je žena bila 20-godišnja članica animacijskog osoblja.

Kompanija VOI Hotels – koju koriste britanske tvrtke za odmor easyJet i Thomas Cook, objavila je ispriku: - Iznad svega želimo ponuditi našim klijentima koji su bili u hotelu naše najiskrenije isprike.

- Snažno ističemo da smo svakodnevno predani prakticiranju deklariranih vrijednosti među kojima je prioritet poštivanje našeg osoblja i gostiju.

Duboko žalimo zbog ovog incidenta i želimo ponoviti da nikada nismo imali namjeru lažno predstavljati bilo što osim vrijednosti za koje se zalažemo.

Nastavit ćemo neumorno raditi kako se ovakve situacije više ne bi ponovile, te poduzimamo hitne mjere kako bismo riješili ovaj incident i osigurali da nijedan kupac ne bude uvrijeđen u budućnosti.

Cristian Solinas, regionalni guverner Sardinije, koja svakog ljeta privlači tisuće britanskih turista, oštro je osudio hotel i rekao: - Ovo je događaj koji vrijeđa svih, a i mene je doveo u neugodnu poziciju.

- Ovo je scena koju nikada nismo trebali vidjeti i potpuno je u suprotnosti s gostoljubivom slikom Sardinije.

Paolo Manca iz Talijanske federacije hotela je rekao: - Ovo je neoprostivo i radi se o vrlo lošem ukusu, ali ne mislim da je to modus operandi lanca, piše Daily Mail.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 20:02