APSURD U TEATRU

Gol muškarac danima bio zarobljen u zidu kazališta! Izvlačila ga vatrogasna postrojba: ‘Otkud vi tu?‘

Nesretni 39-godišnjak vjerojatno se skrivao u nedovršenom, uskom prostoru unutar zgrade, odakle je na kraju propao u zid kupaonice
 Syracuse Fire Department/FACEBOOK

Vatrogasna služba Syracusea iz američke savezne države New York u rano jutro 5. studenoga imala je prilično bizarnu intervenciju u zgradi kazališta Landmark Theatre.

Kako je prenio Miami Herald, radnici su čuli da netko lupa u zid i doziva u pomoć, nakon čega su vatrogasci spasili golog muškarca koji je nekoliko dana bio zarobljen unutar zidova kazališta.

Za utvrđivanje točne lokacije nesretnog čovjeka, gasitelji su morali izbušiti rupu u zidu i upotrijebiti specijalnu kameru, nakon čega su prerezali suhozid i pločice, priopćila je vatrogasna služba. Vjeruje se kako je muškarac kojega su oslobodili u kazalište ušao dva ili tri dana prije nesvakidašnje intervencije.

Muškarac je u trenutku spašavanja bio gol. Prevezen je u lokalnu bolnicu, no njegovo zdravstveno stanje nije poznato.

Mike Intaglietta, izvršni direktor kazališta Landmark Theatre, za portal Syracuse.com ispričao je kako je ranije toga tjedna dotičnog muškarca vidio kako luta zgradom u kojoj je kazalište, no kad su mu zaposlenici izgubili trag, pretpostavio je, kaže, da je on u jednom trenutku ipak napustio njihove prostorije.

Vatrogasci su poslije izvijestili kako se 39-godišnjak vjerojatno skrivao u nedovršenom, uskom prostoru unutar zgrade, odakle je na kraju doslovce propao u zid kupaonice.

Protiv muškarca zasad nije podignuta optužnica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 10:29