LJUBAVNA AFERA

Francuski predsjednik Hollande: 'Ne želim više ni jednu prvu damu'

Hollande se u Nizozemskoj očito dobro zabavlja ćemu svjedoče i posljednje fotografije s tog putovanja
 AFP

Nakon što se našao na udaru medija zbog preljubničkog skandala, francuski predsjednik Francois Hollande otišao je u posjetu Nizozemskoj dok se njegova još uvijek aktualna životna družica Valerie Trierweiler liječi u raskošnoj palači, u ladanjskoj vili La Lanterne u Versaillesu.

Hollande se u Nizozemskoj očito dobro zabavlja čemu svjedoče i posljednje fotografije s tog putovanja. Nasmijani predsjednik tako se nije uspio suzdržati pa je u posjeti nizozemskoj kraljevskoj obitelji dignuvši čašu i nazdravivši poručio: 'U budućnosti ne želim više ni jednu Prvu damu!'

Tako je dao naslutiti da se planira razići s aktualnom nevjenčanom suprugom, ali i da je njegova budućnost s ljubavnicom, glumicom Julie Gayet, još uvijek neizvjesna.

Francuski mediji pišu kako su mu savjetnici kazali da bi za njega najbolji izbor bio 'samačko predsjedništvo'. Smatraju kako će time modernizirati svoju predsjedničku ulogu.

Nepoznati izvor za Paris Match tvrdi kako je Valerie Trierweiler već zamoljena da napusti Elizejsku palaču i to odmah nakon što je izašla iz bolnice.

No, kada su mu novinari postavili izravno pitanje je li ona još uvijek Prva dama, Hollande je odlučno odbio odgovoriti.

- Ona je sada mnogo bolje i tu se nema ništa za dodati, kazao je Hollande iako francuski mediji već danima pišu kako ju je ova afera psihički potpuno slomila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 09:39