NESTVARNO

Fotografije pronađene u Prigožinovoj vili izazvale opću histeriju: ‘Ovo je nešto najluđe ikada!‘

Njegova pobuna predstavljala je najveću prijetnju predsjedniku Vladimiru Putinu otkako je došao na vlast prije više od dva desetljeća

Jevgenij Prigožin

 Twitter/

Ruska državna televizija u srijedu je žestoko napala Jevgenija Prigožina, vođu plaćenika u egzilu koji je prošli mjesec pokrenuo oružanu pobunu, te rekla da se istraga o tome što se dogodilo još uvijek energično provodi.

Prigožin, osnivač skupine plaćenika Wagner, preuzeo je kontrolu nad južnim ruskim gradom Rostovom na Donu 24. lipnja, zauzeo tamošnji zapovjedni centar gdje Rusija koordinira svoj rat u Ukrajini i poslao kolonu boraca prema Moskvi prije nego što je odustao nakon što je sklopio dogovor s Kremljom.

Njegova pobuna predstavljala je najveću prijetnju predsjedniku Vladimiru Putinu otkako je ruski čelnik došao na vlast prije više od dva desetljeća.

U emisiji pod nazivom "60 minuta" emitiranoj u srijedu navečer na državnom TV kanalu Rossija-1, prikazano je ono što je najavljeno kao ekskluzivni snimak snimljen tijekom racija policijskih snaga u Prigožinovom uredu u Sankt Peterburgu i jednom od njegovih posjeda u tom gradu.

Snimka prikazuje kutije pune novca u njegovom uredu i svežnjeve dolara u njegovoj luksuznoj rezidenciji, zajedno s onim što je nazvano njegovim osobnim helikopterom, skladištem oružja, zbirkom perika, potpuno opremljenom sobom za medicinske tretmane.

A upravo su njegove fotografije s perikama nešto najbolje što ćete vidjeti na internetu, tvrde korisnici društvenih mreža.

"S*anje! Prigožinove fotografije su nešto najsmješnije što sam ikada vidio. 2023. postaje još divljija", glasio je komentar na Twitteru uz nekoliko bizarnih selfija Jevgenija Prigožina. Njegove transformacije pogledajte u nastavku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 16:08