ČIN DOBROTE

FOTO: POTPUNI STRANCI PRUŽILI UTJEHU OCU PREMINULE BEBE 'Javilo se nevjerojatno puno ljudi'

Nathen Steffel je nakon smrti svoje kćeri shvatio da nema niti jednu njenu fotografiju bez raznovrsnih bolničkih cijevi na sebi. Prijavio se na Reddit i zamolio potpune strance za pomoć...

Sophia Steffel rođena je 30. svibnja ove godine, a preminula je samo šest tjedana kasnije, od komplikacija uzrokovanih hepatičkom hemangiomom - vrstom tumora jetre koji nije uzrokovan rakom.

Sophijin otac, Nathen Steffel, nakon njezine smrti shvatio je da nema niti jednu fotografiju svoje kćeri bez raznovrsnih bolničkih cijevi na sebi poput intubacije ili infuzije, jer je svoj cijeli kratki život provela u bolnicama.

Prijavio se na Reddit, i zamolio potpune strance za pomoć.

- Moja je kći nedavno preminula nakon duge bitke s bolešću u dječjoj bolnici, napisao je na Redditu.

- Kako je bila u bolnici cijeli život, nikad je nismo uslikali bez svih cijevi. Može li itko ukloniti cijevi s fotografije?

Unutar samo nekoliko dana, Steffel je primio nevjerojatne količine ljubavi i podrške od potpunih stranaca. Brojni komentatori Reddita poslali su photoshopirane fotografije Sophie.

Nathen i Emily Steffel imaju još dvoje djece, a cijela obitelj veselila se rođenju male Sophie (Foto: Facebook)

- Preplavili su me odgovori, rekao je Steffel.

- Moja supruga i ja smo zahvalni što je toliko ljudi odvojilo vremena od svojih života ili da nam pošalju lijepu poruku suosjećanja ili fantastični crtež. Nisu mogli učiniti ovog oca više sretnim. kazao je.

Originalna fotografija za koju je zamolio korisnike Reddita da digitalno obrade (Foto: Nathan Steffel)

Jedan od primjera obrađenih fotografija

(Foto: funkybrewster)

(Crtež: Izzie Vera)

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. srpanj 2024 20:40