200 GODINA BLAGDANSKE TRADICIJE

FOTO: BIJELA KUĆA U BOŽIĆNOM IZDANJU Pogledajte kako je Melania uredila predsjedničku rezidenciju, nije li malo pretjerala?

 
 Screenshot/YouTube

Svake godine za blagdane Bijela kuća biva posebno ukrašena dekoracijama, no Trumpovi su se za ovaj Božić dodatno potrudili i unijeli u svoj dom malo osobnog 'šmeka', pošto će se za manje od mjesec dana slaviti posebna obljetnica - 200 godina blagdanske tradicije u toj kući.

Ove godine Bijela kuća ukrašena je sa 71 vijencem, 53 božićna drvca s 12.000 ukrasa i 5,5 tisuća metara lampica.

Glavno drvce nalazi se u Plavoj sobi Bijele kuće i okićeno je ukrasima s pečatima svih država, dok se manje drvce nalazi u Crvenoj sobi i ukrašeno je slatkišima. U Zelenoj sobi na girlandi iznad kamina stoje pak uokvirene siluete bivših predsjednika. Neke od ukrasa izrađivala je Melaniija sama s djecom, a jedna od najimpresivnijih stvari je golema Bijela kuća od keksića s okusom đumbira koja na svakom prozoru ima maleni vijenac, a stoji u blagovaoni.

Naravno, nije sve sama Melanija uređivala. Tu je bilo osoblje Bijele kuće, ali i na tisuće volontera koji su ukrašavali hodnike kojima su plesale balerine na predstavljanju blagdana u Bijeloj kući.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:28