NESREĆA U SLOVENIJI

Dvojac s quadom krenuo u ludu vožnju po bujici, nisu se dobro proveli, internet kipi: ‘Bravo, junaci dana!‘

Kvadricikl se tijekom njihova pokušaja prevrnuo, muškarci su završili u nakupini smeđe vode, a kvadricikl je pao na jednog od muškaraca

Nesreća u Sloveniji

 Screenshot/Neurje.si/Facebook

"Oluja", grupa zaljubljenika u vremenske prilike i pojave vezane uz njih koja na svojoj službenoj stranici uglavnom publicira informacije o vremenu u Sloveniji i njezinoj okolici, objavila je na svojoj Facebook stranici videozapis na kojem se može vidjeti kako dva muškarca na motoriziranom kvadriciklu negdje u Sloveniji pokušavaju proći kroz djelomično poplavljeni podvožnjak.

Kvadricikl se tijekom njihova pokušaja prevrnuo, muškarci su završili u nakupini smeđe vode, a quad je pao na jednog od muškaraca.

Obojica su nakon prevrtanja pokazivali znakove života, s tim da se jedan od njih ustao brže od drugog.

- Mnogi ljudi koriste zatvorene ceste za gluposti poput ove, na primjer. Nažalost, pritom ne shvaćamo da su takvi postupci smrtonosni, jer na mnogim mjestima voda zna značajno narasti u nekoliko minuta - navela je "Oluja" uz video.

Naravno, snimku su popratili brojni ljutiti komentari:

‘Prirodna selekcija, budale se same istrijebe‘, ‘Bravo, junaci dana‘, ‘Ja bih takvoj osobi oduzeo pravo na liječničku skrb, ljudima stvarno nije pamet na mjestu...‘, komentirali su.

Podsjetimo, obilne su kiše u Sloveniji u petak izazvale opasne poplave u kojima su poginule najmanje tri osobe.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. svibanj 2024 20:37