LAKO TAKO

DOK KATE KOD KUĆE ČUVA DJECU, ON SE PROVODI SA SEKS BOMBOM! Cijeli se svijet pita tko je djevojka u društvu princa Williama

 Reuters / Facebook

Svjetski mediji prate svaki korak britanske kraljevske obitelji, osobito njezinih mladih i simpatiziranih članova. Ovih dana zainteresiralo ih je skijanje princa Williama. Razlog nije prinčeva učestala zimska aktivnost, nego atraktivno društvo u kojem se provodi u luksuznom švicarskom skijalištu Verbier.

Naime, dok njegova Kate s ostatkom obitelji obavlja sve kraljevske dužnosti i brine o djeci, njezin suprug uživa u društvu zamamne plavuše.

Mladoj Australki koja je preko noći postala ime je Sophie Jean Taylor.

Facebook

Atraktivna 24-godišnjakinja australski je model, a uz to radi u luksuznom hotelu i noćnom klubu La Farinet gdje su fotografi zabilježili veselo druženje u prinčevoj prisutnosti. Uz nekoliko Williamovih prijatelja, za stolom im se pridružila i Sophie u društvu svog dečka Aarona Goodfellowa - prenosi Daily Mail.

Zanimljivo je spomenuti kako je jutro nakon zabavnog provoda manekenka na lokalnoj web stranici za izgubljene i pronađene stvari objavila kako je u protekloj noći izgubila mobitel.

Facebook

Njezin Facebook profil otkriva da ljepotica živi prilično glamuroznim životom. Od raznih privatnih plaža i bazena, do partijanja u Los Angelesu, Las Vegasu i Palm Springsu – Sophie bi na ispunjenom mladenačkom životu pozavidjeli mnogi.

Facebook

Iako je do sad bila gotovo anonimna australska djevojka, nakon samo jednog ručka u kraljevskom društvu zasigurno će postati traženo i često spominjano ime u tabloidima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 15:28