SVE ZBOG LJUBAVI

DOBIO MILIJARDU I POL NA LOTU PA OSTAVIO ŽENU ZBOG SEKSI DJEVOJKE SA SELA Ona voli konje pa joj je kupio 20 grla i cijeli hipodrom

 Screenshot

Dobitnik jackpota koji se razveo od svoje žene nakon što su 'pokupili' nevjerojatnih 148 milijuna funti (iliti gotovo 1,5 milijardi kuna) potrošio je još nevjerojatnija dva milijuna funti na konje i štalu za svoju novu 28-godišnju zaručnicu, piše Daily Mail.

Adrian Bayford, 44-godišnjak koji je 2012. godine postao dobitnik drugog najvećeg dobitka u povijesti britanske lutrije, navodno je svojoj 16 godina mlađoj zaručnici Samanthi Burbidge, bivšoj konjušarki, nabavio najmanje deset konja.

Bivši poštar je uz sve to svojoj novoj ljubavi života poklonio i raskošnu konjsku arenu vrijednu 1,5 milijuna funti na 4000 četvornih metara velikom imanju u Norfolku kao i čitav 'vozni park' za prijevoz konja.

Njegovi prijatelji navode da njegov iznenadni interes za konje i novac koji je utrošio na imanje nemaju veze s njegovim pravim željama već je sve to učinio zbog zaručnice. Prije nego što je postao bogat uopće nije pokazivao ljubav prema konjima.

Jedan od njegovih prijatelja je za The Sun izjavio: - Čuo sam od ljudi u pubu da je Adrian kupio čak 20 konja, samo za nju. Uz to je navodno uzeo i kamion za prijevoz konja vrijedan preko 100 tisuća funti. Ima sve osim mobilnog diska.

Prijateljima nije jasno zašto nije, kad već ulaže toliko novaca, sredstva uložio u nešto što njega zanima.

Bayford je zaručnicu upoznao u pubu prošle godine u siječnju. Samo tri tjedna kasnije, dala je otkaz u štali u Thurlowu, kraj Suffolka. Zaprosio ju je dok su bili na romantičnom putovanju na Maldivima, u odmaralištu gdje prije nego što se preselila u njegovu seosku vilu, vrijednu šet milijuna funti.

Od svoje bivše supruge, 41-godišnje Gillian, razveo se u studenom 2013., 15 mjeseci nakon dobitka jackpota. Iako su oboje rekli da će nastaviti raditi što su do tada radili te su dobitak proslavili u karavanskom kampu, ljubav je vrlo brzo pukla.

- Gillian i ja se moramo razići. Dobivanje na lutriji je vrlo stresno. Stvari se dogode. Ponekad u životu morate nastaviti dalje. Svi smo sretni i život ide dalje - kazao je tada Bayford.

Bayford je odmah počeo živjeti u velikom stilu. Uključio se u rad nogometnog kluba Turnmill United gdje je postao direktor i plaćao da se dovedu bolji igrači.

Glasine govore kako će Bayford i Burbidge imati vjenčanje u ambijentu iz filmova o Jamesu Bondu gdje će on imati bijelo odijelo bondovskog zlikovca Scaramanga, iz filma The Man With The Golden Gun, dok će ona prema oltaru ići uz poznatu melodiju agenta s dozvolom za ubijanje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. srpanj 2024 04:53