UŽAS U KALIFORNIJI

Djed u kolicima vozio unuka, doletjela mu je šaka u glavu, beba je ispala... Snimka brutalnog napada obišla je internet

Na snimci se može vidjeti da je mlađi muškarac iznenada udario 60-godišnjaka

Napad u Calabasasu

 Screenshot/X

Uhićen je mlađi muškarac koji je u utorak u gradu Calabasasu u američkoj saveznoj državi Kaliforniji udario muškarca u svojim 60-ima koji je gurao kolica u kojima je se nalazio njegov 10-mjesečni unuk, piše KTLA.

Snimka brutalnog napada koju je načinila sigurnosna kamera na jednoj od kuća u Ulici izgubljenog proljeća u Calabasasu obišla je društvene mreže te uznemirila žitelje tog dijela grada.

Na snimci se može vidjeti da je mlađi muškarac iznenada udario 60-godišnjaka nakon čega je ovaj pao na tlo. Kolica su se nakon napada prevrnula na bok i dijete je iz njih ispalo. Napadač je potom ušao u srebrni automobil marke Honda Odyssey iz 2005. godine i napustio lice mjesta. Napadnuti se muškarac s tla ustao nešto prije nego što je napadač otišao svojim putem.

Ured šerifa Okruga Los Angeles napadača je pronašao u srijedu navečer u gradu Oxnardu te ga uhitio. Ubrzo zatim, objavljeno je da se napadač zove Angel Sanchez mlađi te da ima 29 godina. Sanchez je prijavljen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda.

KTLA piše da su i napadnuti muškarac i 10-mjesečna beba dobro. Osobe koje poznaju napadnutog muškarca rekle su da je on pristojan i prijatan, da ima lijep dom te da ga dosta ljudi poznaje.

Sancheza su policajci kasnije povezali s napadom u Ulici Agoura.

Lokalni su dužnosnici rekli da su osobe koje je Sanchez napao u Ulici izgubljenog proljeća i Ulici Agoura bile azijskog podrijetla, ali da se oba slučaja još uvijek istražuju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 18:42