TRAGEDIJA U BEOGRADU

DJEČAK (16) UBIJEN U ŠKOLSKOM DVORIŠTU 'Moj Marko bio je fin i miran, nije se nikome zamjerio'

Tragedija se dogodila na 300 metara od obiteljske kuće
 Arhiva

Marko J. (16) iz Beograda preminuo je sinoć u Urgentnom centru nakon što je na njega pucano u dvorištu Osnovne škole. Dječakov otac je, javlja srpski Blic, rekao liječnicima da je u Marka pucano iz automobila u pokretu. Međutim, u policiji nisu potvrdili tu verziju, jer je dječak pogođen u leđa, pa su još sinoć obavljali pretrage kako bi isključili mogućnost da je u Marka pucao netko od mladića iz grupe u kojoj se nalazio.

Do pucnjave je došlo oko 22 sata, a na dječaka je pucano dok je u društvu vršnjaka sjedio u dvorištu škole. Na Hitnu ga je dovezao otac.

- Dječak je u Dom zdravlja u Kaluđerici dovezen privatnim automobilom, i odmah je bilo jasno da se nalazi u jako lošem stanju: između ostalog, obilno je krvario i iz usta - rekli su za Blic iz dežurne službe u Kaluđerici.

Hitna služba iz Kaluđerice dječaka je odmah prebacila u Urgentni centar, a Marko J. je preminuo na odjelu za reanimaciju.

- Moj sin je izašao u šetnju s prijateljicama i prijateljem, a onda su mi javili da je ubijen. Ne znam ni zašto ni kako se to dogodilo. Niti se kome zamjerio, bio je fin, miran učenik - priča kroz suze otac i dodaje da se tragedija dogodila na 300 metara od njihove kuće.

Pošto je dvorište škole nepristupačno i mračno, policajcima su pri očevidu pomagali i vatrogasci.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. rujan 2024 02:08