UZNEMIRUJUĆA SNIMKA

VIDEO: TUKAO KONJA ŠIPKOM NASRED ULICE I SLOMIO MU NOGU Uhićen zbog krađe i zlostavljanja životinje

 Screenshot

Nakon višesatne policijske potrage u srpskoj Jagodini, policija je sinoć uspjela pronaći nasilnika Slobodana Miloševića iz Dobre Vode, koje je jučer ukrao i zlostavljao konja iz Veterinarske stanice. Video snimka konja kojeg nasilnik tuče metalnom šipkom nasred ulice osvanula je na Facebooku i ubrzo obišla regiju.









Nakon što su prolaznici vidjeli muškarca kako zlostavlja konja, nasrnuli su na njega i istukli ga, a potom pozvali policiju.









Milošević je priveden u policijsku postaju, a konj mu je oduzet i vraćen vlasniku. Prema riječima policajaca, Milošević je mahao medicinskom dokumentacijom i pričao da nije ukrao konja već da je otišao sa njim do bolnice.

- Vlasnik je bio vrlo nesretan zbog zlostavljanja i maltretiranja životinje. Životinja je sada dobro i sigurna je od zlostavljača. U tijeku dana obavit ćemo pregled konja i uvjeta za držanje kod vlasnika, jer smo čuli da ih ima više i da voli životinje - rekao je veterinarski inspektor Dragiša Dimitrijević.

Po priči mještana, Milošević je on je poznat po tome da maltretira životinje, a prije dvadesetak dana isto je učinio kobili i ždrjebetu, kada ih vezao i tukao. Tada nitko nije reagirao: policija i komunalne inspekcije ostale su nijeme i pozivale se na društva za zaštitu životinja, tvrde mještani.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 19:19