ISPOVIJEST VOĐE KULTA

CHARLES MANSON 'Imam djevojku, ali svjedno mi je da li je muško ili žensko. To mi je poput odlaska na zahod!'

Manson je medijima zanimljiv i skoro 45 godina nakon što su članovi kulta na njegov nagovor upali u kuću redatelja Romana Polanskog i ubili sve tamo nazočne, uključujući i njegovu suprugu Sharon Tate
 AP

Charles Manson, vođa kulta čiji su članovi krajem 1960-ih počinili seriju ubojstava u Los Angelesu, dao je veliki interview Rolling Stoneu u kojem je ponovio tvrdnje o svojoj nevinosti, objavio da je bisesksualac, te da se redovito susreće sa 25-ogodišnjom umjetnicom po imenu Star koja tvrdi da mu je zaručnica.

Manson, koji je očito medijima zanimljiv i skoro 45 godina nakon što su članovi kulta na njegov nagovor upali u kuću redatelja Romana Polanskog i ubili sve tamo nazočne, uključujući i njegovu suprugu Sharon Tate (redatelj nije bio kod kuće), interview za Rolling Stone davao je dulje vrijeme.

Charles Manson progovorio nakon 20 godina: Svi smo mi Bog, ali svi smo mi i Sotona onoliko koliko smo i Bog!

Čitatelji glazbenog magazina tako su saznali da Mansona (79) svake subote i nedjelje posjećuje njegova djevojka Star koja je novinarima ispričala da su zaručeni. Star se preselila u Kaliforniju kako bi mogla biti blizu Mansona koji služi doživotnu zatvorsku kaznu u Corcoran State Prison, nedavno je na čelo upisala X, baš kao i druge članice "Obitelji", kulta kojeg je njezin dragi svojedobno vodio.

- Ljudi misle da sam poludjela, ali nemaju pojma. Rođena sam za ovo, to je ono što je dobro za mene - rekla je o svom odnosu sa Mansonom Star koja vodi nekoliko internetskih stranica na kojima se lobira za njegovo oslobađanje.

Manson je pak novinarima rekao kako je priča o tome da se treba oženiti samo "igra sa medijima". Osim što je novinaru ispričao detalje svog života u zatvoru, Manson je progovorio i o svom odnosu prema seksu, te rekao da je on za njega "poput odlaska na zahod" i kako mu je svjedno radil li to s muškarcem ili ženom.

Organizator masovnih ubojstava ponovio je kako je nevin, te da su optužbe protiv njega besmislene i da nije imao ništa sa zločinima koje su počinili članovi "Obitelji".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 15:34