RAZVRATNA NOĆ

Britanski zlatni par milijunaša uhapšen zbog seksa u javnom WC-u: Žena se seksala s nepoznatim muškarcem dok ih je suprug gledao

Poduzetnici su u središtu pozornosti zbog razvratne noći u WC-u jednog američkog noćnog kluba

Bogati škotski supružnici i poduzetnici koji stoje iza lanca trgovina Gadget Shop opet su u središtu pozornosti, ali ovaj put ne zbog poslovnih podviga koji su im priskrbili bogatstvo od nekoliko desetaka milijuna funti, nego zbog razvratne noći u WC-u jednog američkog noćnog kluba u kolovozu ove godine, koja ih je na kraju stajala optužbi za nekoliko kaznenih djela te prijetnje od nekoliko godina zatvora.

Trebao je to biti normalan obiteljski odmor. No, on se poslije, kad je policija pronašla Mary, 43-godišnju majku četvero djece, kako se seksa u muškom WC-u u klubu Roxy u Orlandu na Floridi s jednim neimenovanim muškarcem dok ih njen suprug Chris (44) gleda, pretvorio u noćnu moru. Tim više što se odjednom u cijeloj priči pojavio i kokain, a i par se, tvrdi policija, opirao uhićenju.

- Jedan od zaposlenika kluba prijavio je da bjelac, crnac i bjelkinja, koja je poslije identificirana kao Mary, možda spolno opće u muškom WC-u - ispričao je policajac Noah Pruitt. Kad je otišao provjeriti što se događa, raspušteni je trojac uhvatio na djelu. Mary tada nije željela izaći iz WC-a, nego se pokušala fizički obračunati s predstavnikom zakona. Situaciju je dodatno pogoršao njen suprug koji je pokušao spriječiti policajca da uhiti njegovu ženu, a na kraju su u torbici bogate poduzetnice pronađena dva papirića u kojima je navodno bila spremljena mala količina kokaina.

Mary je na kraju optužena za posjedovanje droge i napad na policajca, a njen suprug, s kojim je već 19 godina u braku, za pokušaj ometanja uhićenja. Ona bi se na sudu trebala pojaviti 23. studenoga i prijeti joj pet godina zatvora, dok je Chrisu ročište odgođeno. Nepoznati muškarac koji je sudjelovao u seksualnoj igrici pušten je bez optužbi.

Chris i Mary negiraju optužbe. - Iako je došlo do uhićenja, čvrsto vjerujemo da nismo učinili ništa zbog čega bismo zaslužili optužbe ili tretman koji smo dobili - tvrde Mary i Chris koji su, unatoč prilično skromnom podrijetlu, bogatstvo stekli vlastitim trudom te ih danas ubrajaju među najuspješnije poslovne ljude u Škotskoj.

Trenutačno žive na relaciji između svoje kuće u Španjolskoj i vile u Britaniji, u kojoj imaju čak 33 televizora, bazen, kino, bar i diskoklub.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 19:52