PRETUČENA U SIRIJI

Britanska surogat majka pobacila blizance, bin Laden izgubio unuke

Al Qaeda leader Osama bin Laden addresses a news conference in Afghanistan in this May 26, 1998 file photo. Bin Laden urged European nations in an new audio tape aired on September 25, 2009 to withdraw their troops from Afghanistan. REUTERS/Stringer (AFGHANISTAN HEADSHOT IMAGES OF THE DAY)
 REUTERS

Britanka koja je kao surogat majka trebala roditi dvoje blizanaca sinu Osame bin Ladena pretrpjela je pobačaj, piše DailyMail.

Louise Pollard (24) napadnuta je u Siriji od strane dvojice muškaraca dok se kasno navečer sama vraćala iz caffe-bara u hotel. Britanka je u Siriji boravila zajedno sa suprugom Omara bin Ladena, sina najozloglašenijeg svjetskog terorista.

Blizanci su začeti umjetnom oplodnjom u kojoj je korištena sperma Omara bin Ladena i jajašca njegove supruge Zaine.

Louise Pollard bila je u desetom tjednu trudnoće kad su je nepoznati napadači pretukli i ostavili nasred ulice. Nakon primitka u bolnicu, te obavljenih pretraga, doktori su ju obavjestili da je izgubila bebe.

Pollard kaže da ne zna motiv napada no da bi se on mogao kriti u činjenici što su je mediji prozvali "Zapadnjačkom ženom koja nosi Bin Ladenovu djecu"

Omar i Zaina bin Laden, bivšeg imena Jane Felix-Browne, su se rastali. Zaina je trenutno samostalna baka, dok Omar navodno pati od shizofrenije. Jučer je Omar izjavio kako nema šanse za pomirbu sa suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. rujan 2024 03:27