U JEKU SKANDALA

Boris Johnson je novom direktoru komunikacija otpjevao "I Will Survive"

Pet suradnika napustilo je Johnsona prošli tjedan, od kojih troje vezano uz zabave u rezidenciji britanskog premijera

Boris Johnson

 Gareth Fuller/POOL/AFP

Britanski premijer Boris Johnson poručio je svom novom direktoru komunikacija Gutu Harriju "I Will Survive", (Preživjet ću) kratko mu otpjevavši hit Glorije Gaynor, u jeku skandala oko zabava za vrijeme lockdowna i odlaska nekoliko njegovih bliskih suradnika.

Harri, koji je bio Johnsonov glasnogovornik i šef kabineta tijekom njegovog prvog mandata londonskog gradonačelnika, imenovan je u subotu, nakon što se s Johnsonom sastao u petak.

Kako piše BBC, Harri je rekao da njegov novi šef "nije kompletni klaun već vrlo simpatičan karakter", nakon što je Johnson suočen s valom kritika zbog kaotičnog načina vladanja.

Harri je rekao za Golwg 360 da su se nakon disko-hita zajedno "dobro nasmijali" ali potom sjeli i vodili ozbiljne razgovore "o tome kako vratiti vladu na pravi put i kako ići naprijed". Devedeset posto našeg razgovora bilo je vrlo ozbiljno "ali on je takav karakter i mora biti šale", dodao je.

Pet suradnika napustilo je Johnsona prošli tjedan, od kojih troje vezano uz zabave u rezidenciji britanskog premijera za vrijeme lockdowna koji je vrijedio za sve Britance.

Harri je jedan od prvih novoimenovanih osoba, nakon šefa kabineta Steve Barclaya.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 23:06