ANTHONY SCARAMUCCI

Bivši Trumpov suradnik iznio bombastične tvrdnje u eteru: ‘Ona ga mrzi i želi da Kamala pobijedi, čak i više od mene...‘

Donald Trump je dugo negirao Scaramuccijeve tvrdnje o njemu i Melaniji

Anthony Scaramucci

 Patrick T. Fallon/afp/profimedia/Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Bivši Trumpov suradnik Anthony Scaramucci, koji je bio smijenjen u rekordnih 11 dana, tvrdi da Melania Trump želi da na izborima u studenom pobijedi Kamala Harris umjesto njenog supruga, prenosi Daily Mail.

Tijekom gostovanja na MediasTouch podcastu, objašnjavao je kako “nitko ne želi da Harris pobijedi više od njega”, ali onda se predomislio i rekao da možda Melania ima jaču želju od njega.

- Ona bi mogla biti jedina osoba, jer ga mrzi. Rangiram mržnju prema Donaldu prema Melanijinom standardu. Na primjer, moja žena ga mrzi koliko i Melania - dodao je.

image

Anthony Scaramucci

Patrick T. Fallon/afp/profimedia/Patrick T. Fallon/afp/profimedia

Nakon toga, bivši direktor komunikacija Bijele kuće rekao je da je ipak upoznao jednu osobu koja mrzi trenutnog predsjedničkog kandidata više od bivše prve dame, a to je general Milley.

Donald Trump je dugo negirao Scaramuccijeve tvrdnje o njemu i Melaniji, sugerirajući da je njegov bivši suradnik ogorčen. Kako piše britanski tabloid, njihovi izvori inzistiraju na tome da bivša prva dama u potpunosti podržava ponovnu kandidaturu supruga.

Podsjetimo, Scaramucci je bio imenovan za direktora komunikacija Bijele kuće u srpnju 2017. godine, a kasnije istog dana, drugi zaposlenik Sean Spicer dao je ostavku, navodno zbog prigovora na njegovo zapošljavanje.

Samo nekoliko dana kasnije, Scaramucci se našao usred PR krize zbog kontroverznog razgovora s novinarom New Yorkera, za koji je mislio da neće biti objavljen. Trump ga je smijenio nakon savjetovanja sa šefom osoblja, Johnom Kellyjem.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. rujan 2024 20:30