‘predsjednik je dobro‘

Bijela kuća reagirala zbog Bidenove nezgode: Objasnili zašto je pao tri puta na stepenicama aviona

Priopćili su da je predsjednik dobro i da je za sve kriv snažan vjetar koji je puhao dok je ulazio u avion
 Eric BARADAT/AFP

Iz Bijele kuće oglasili su se o nezgodici koju je američki predsjednik Joe Biden doživio ranije danas dok se pokušavao popeti u svoj Air Force One.

78-godišnjem predsjedniku nikako nije polazilo za rukom uspeti se uz stepenice, a na snimci koja se širi društvenim mrežama vidi se kako je Biden čak tri puta posrnuo i pao.

"Znam da ste vidjeli kako je predsjednik Biden pao dok se penjao u Air Force 1, ali sretna sam što mogu izvijestiti da je predsjednik dobro i da mu nije bila potrebna nikakva liječnička pomoć medicinskog tima koji je putovao s njim. Tu nema ništa više od toga da je promašio stepenicu", objavila je na Twitteru njegova glasnogovornica Kate Bedingfield.

O svemu se oglasila i zamjenice tajnice za tisak Bijele kuće, Karine Jean-Pierre, koja je također potvrdila da je Biden dobro.

"Vani je bilo prilično vjetrovito. Jako vjetrovito. I ja sam skoro pala dok sam se penjala uz stepenice. Predsjednik je sasvim dobro", rekla je Jean-Pierre koja je s Bidenom avionom putovala na sastanak u Atlanti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 22:52