VELIKI ULOV

BiH: Državna policija u Mostaru zaplijenila 4 kilograma speeda; nastavljaju se pretresi

U akciji naziva Oskar su otkriveni i oduzeti droga, oko 10.000 KM, mobilni telefoni i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz

Policija BiH

 Antonio Balic/Cropix

Pripadnici Državne policijske agencije za istrage i zaštitu (SIPA) zaplijenili su u Mostaru četiri kilograma droge speed, te nastavljaju pretrese i ispitivanja osumnjičenih.

Kako je priopćeno iz SIPA-e, u akciji naziva Oskar su otkrivena i oduzeta četiri kilograma droge speed, preko 10.000 maraka, mobilni telefoni kao i drugi predmeti koji mogu poslužiti kao dokaz u kaznenom postupku.

Policija provodi pretrese stambenih objekata, pomoćnih objekata i pokretnih stvari na više lokacija zbog postojanja osnova sumnje na kazneno djelo prodaje i raspačavanja opojnih droga.

Ova istraga, koja je započela jutros te je nastavljena veći dio dana, provodi se po nalogu Općinskog suda u Mostaru i pod nadzorom Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske županije. Pripadnicima državne policije pomažu kolege iz drugih agencija Granične policije Bosne i Hercegovine i Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko- neretvanske županije.

Iz SIPA-e još nisu objavili hoće li više osoba koje su doveli na ispitivanje biti zadržano u pritvoru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:27