VRŠNJAČKO NASILJE

BEZUMAN NAPAD Dječaka (15) divljački pretukli palicom jer nije htio reći za koji klub navija

 SIPA/CROPIX

NOVI SAD Jedan petnaestogodišnjak pretučen je bez razloga u petak navečer u naselju Detelinara u Novom Sadu. Udaren je palicom u glavu, pa je kasnije bio na šivanju u bolnici, piše Blic.

Dječakov otac, Petar Dragićević kaže da mu se sin vraćao kući sa treninga kada su ga, oko 21:45 u dvorištu zgrade dvojica mladića počeli vrijeđati. Sin mu je rekao da su imali svega 16 ili 17 godina.

Dragićević kaže da su vikali i zapitkivali za koga navija. On se okrenuo, blago se nasmijao i produžio, ali nije im želio odgovoriti. Naređivali su mu da stane, ali kako to nije uradio, potrčali su za njim i sustigli ga u ulazu – kaže Dragićević.

Petar kaže da su napadači insistirali da dobiju odgovor za koji klub njegov sin navija. Jedan od mladića pokušao ga je udariti nogom, ali se dječak izmaknuo, te je drugi izvadio palicu kojom ga je snažno udario u glavu.

- Kada su vidjeli da rana krvari, uplašili su se i razbježali. Policija je uzela zapisnik, a nama je rečeno da će nam javiti što su saznali – kaže Dragićević.

On dodaje da mu je sin rekao da su huligani imali navijačke šalove, ali kako je bio mrak, nije vidio obilježja kojeg kluba su imali.

Petar kaže da njegov sin nije navijač ni jednog kluba, kao i da je uzoran đak drugog razreda srednje škole, piše Blic.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 13:48