UŽAS NA OTOKU

‘Beba je u nesvijesti, molim vas, dođite!‘, Dadilja je nakon dvije godine poricanja priznala što mu je napravila...

Harlow je hitno prebačen u bolnicu gdje je četiri dana kasnije preminuo

Ubijena beba

 /Gofundme

Nakon dvije godine dadilja je priznala krivnju za ubojstvo devetomjesečnog dječaka. Iako je Karen Foster (62) ranije demantirala ubojstvo, na suđenju u Prestonu sve je priznala. Konačnu presudu za slučaj koji je potresao Ujedinjeno Kraljevstvo dočekat će u četvrtak, piše Sky News.

Beba je preminula u bolnici nakon što su hitne službe pozvane na adresu u Haptonu. Na sudu je rečeno kako se dječak prevrnuo iz svoje stolice za hranjenje i počeo plakati, dadilja ga je primila i frustrirano tresla. Njezina osnova za ubojstvo iz nehaja bila je da je snažno drmanje uzrokovalo smrt djeteta.

Kasnije tog dana nazvala je Hitnu pomoć i prijavila da dječak ne diše te je obavijestila bolničara da se iznenada onesvijestio. Harlow je hitno prebačen u bolnicu gdje je četiri dana kasnije preminuo. Na sudu su prikazani dokumenti, uključujući i CT sken glave, koje su pokazale značajne ozljede mozga s krvarenjem i oteklinom na obje strane.

Dječak je opisan kao zdrav i sretan prije nego je pretrpio traumatske ozljede glave. Foster, registrirana dadilja s devet godina iskustva, zadržana je u pritvoru do izricanja presude. Također se suočila s daljnjim optužbama za napad na dvogodišnju djevojčicu o kojoj se brinula 2019. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. lipanj 2024 19:48