VELIKO NEVRIJEME

Apokaliptične scene u Srbiji: Oluja sve potopila, ženu s djetetom (2) spašavali iz zaglavljenog auta

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi zarobljeni auto uslijed obilnih padavina
 Facebook

Zbog jakog nevremena i obilnih padalina koje su danas zahvatile Užice u Srbiji, dvije žene s djetetom (2) u jednom trenutku bile su zaglavljene u autu na lokalnom putu Vrela-Ljubanje, a na svu sreću vrlo brzo na terenu su se pojavili vatrogasci koji su ih spasili, piše Nova.rs.

Pripadnici Sektora za izvanredne situacije MUP-a iz Užica evakuirali su dvije žene i dvogodišnje dijete iz potopljenog vozila nakon obilnih padavina u Zlatiborskom okrugu.

Oni su na teren došli za samo 15 minuta i spasili ove tri osobe.

Na društvenim mrežama objavljene su fotografije na kojima se vidi zarobljeni auto uslijed obilnih padalina i jakog nevremena koje je pogodilo ovaj dio Srbije.

Postoji također i jedna snimka iz auta koju su snimile osobe koje su bile u njemu i na kojem zahvaljuju vatrogascima na spašavanju.

„Veliko hvala za vatrogasce koji su stigli brzinom svjetlosti i evakuirali nas s malim djetetom od dvije godine. Veliko hvala!!!“, napisali su.

Jako olujno nevrijeme tijekom popodnevnih sati pogodilo je Užice i okolinu, a jaka kiša bila je praćena i krupnim gradom koji je padao nekoliko minuta, piše Nova.rs.

Jaka kiša u Užicama bila je praćena i krupnom tučom.

- Led je bio veličine oraha, padao je jako i intenzivno. Na mom vozilu je od siline nevremena napuklo čak i vjetrobransko staklo. Kako bi spriječili veću katastrofu na vozilu, stali smo na benzinsku pumpu dok oluja ne prođe - rekao je za Rinu jedan od očevidaca.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. svibanj 2024 07:50