'SVEHRVATSKO JEDINSTVO'

Prvi čovjek Crvene Zvezde zbog Vukovara tužio Cedevitu Euroligi

 EPH

Prvi čovjek Crvene zvezde Nebojša Čović obavijestio je Euroligu da je Cedevita neprimjereno najavila utakmicu s beogradskim timom.

Susret između Cedevite i Crvene zvezde na programu je u petak (19.00), a zagrebački klub najavljuju ga kao utakmicu 'svehrvatskog jedinstva'.

Kompletan prilog od ulaznica s utakmice bit će doniran za obnovu vodotornja u Vukovaru.

- Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo otkako postoji ovo natjecanje - rekao je Nebojša Čović za Kurir i dodao:

- Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali pošto su nam mušterije na sportskom terenu, razumijemo ih. Nećemo im odgovoriti na isti način sigurno. Imat ćemo između 500 i 1.000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije obezbijedili karte - kaže prvi čovjek Zvezde.

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 22:05