KOBAN SKOK U BAZEN

Zbog bizarne nesreće automobilistu Marinu Čolaku propalo vjenčanje! Teško se ozlijedio na momačkoj večeri...

ZAGREB - Nesreće kao da prate mladog automobilista Marina Čolaka. Nakon što je prije malo više od godinu dana svojim skupocjenim Ferrarijem sudjelovao u stravičnoj prometnoj nesreći, u kojoj je izgorjela mlada dubrovačka manekenka Ivana Obad, prošlog mu je vikenda zbog bizarne nesreće propala svadba.

Večer koja je trebala biti nezaboravan provod prije nego što uplovi u bračnu luku s djevojkom Romanom Sigurnjak pretvorila se u višednevno bolničko liječenje. Čolak je na prošlotjednoj momačkoj zabavi koju je priredio u svojoj raskošnoj kući u zagrebačkoj Ivanićgradskoj ulici, nakon koje kapljice više, htio skočiti u bazen.

Slomio samo vilicu

No, penjući se po trometarskoj betonskoj polici, koja mu je poslužila kao improvizirana skakaonica, Čolak se poskliznuo, izgubio ravnotežu, pao i pritom se teško ozlijedio. Oporavlja se u KB-u Dubrava, no ne mogu se dobiti informacije o njegovu zdravstvenom stanju. Navodno je slomio samo vilicu.

U obiteljskoj kući Čolakovih preko portafona mlađi ženski glas odgovara : “nema nikoga doma” i “ne dajemo nikakve informacije”. Ništa pričljiviji nisu ni susjedi. Tek u lokalnoj autopraonici kažu da je Čolak “dečko dobar kao kruh” i da “nije istina sve što se piše o njemu”.

- Trebao se prošle nedjelje oženiti, a sada opet tragedija. Često dolazi ovdje igrati stolni tenis, uvijek je pristojan i dobar - govori nam uposlenik autopraonice u Ivanićgradskoj.

Ne zna se kada je upoznao Romanu, no njihovi Facebook profili ne otkrivaju ništa osim sreće i zaljubljenosti. Čini se da su se ovog ljeta dobro provodili po obali, ispijajući koktele i zaljubljeno se gledajući.

Čolak je u djetinjstvu bolovao od karcinoma, a nakon uspješnog liječenja, otac, imućni građevinski poduzetnik, obećao je sinu da će mu omogućiti sve što u životu poželi. Kako oboje obožavaju brze automobile i utrke, očeva ljubav prema sinu očitovala se kupnjom brzih i skupocjenih vozila. No, Marinu Čolaku strast prema brzoj vožnji i sportskim automobilima više puta donijela je nesreću.

Iako je od strašne prometne nesreće na autocesti u Bosiljevu, u kojoj je uz Marina sudjelovao i Dalibor Opačak, njegov bivši prijatelj, također ljubitelj brzine, prošlo više od godinu dana, još uvijek se istražuju uzroci i sve okolnosti koje su dovele do tragedije. Osim Čolaka koji je vozio moćni Ferrari Modenu, policija, odnosno Općinsko državno odvjetništvo u Karlovcu za nesreću sumnjiči i Opačka koji je kobnog dana upravljao još bržim automobilom, Nissanom 350 Z. Dvojici vozača autocesta Zagreb - Rijeka tada je poslužila kao trkalište.

ČLANAK U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 19:47