VELIKI KVAR

Zapalila se trafostanica u Novom Čiču, nije bilo struje u čitavoj Velikoj Gorici i okolici

‘Sve se dimi, ne možemo niti ući unutra, sada su vatrogasci na terenu pa onda mi nastupamo da vidimo što se događa‘, kažu iz HEP-a

Požar na trafostanici u Novom Čiču

 Ronald Gorsic/Cropix

Gori trafostanica u Novom Čiču zbog čega nema struje u Velikoj Gorici i okolici. Također, ne rade semafori na ulazima i izlazima iz Velike Gorice, pišu Kronike Velike Gorice.

Iz HEP-a kažu da je došlo do kvara na trafostanici 110 u mjestu Novo Čiče.

‘Sve se dimi, ne možemo niti ući unutra, sada su vatrogasci na terenu pa onda mi nastupamo da vidimo što se događa‘, kažu iz HEP-a.

Dodaju kako je riječ o trafostanici koja je glavna za Veliku Goricu i okolicu i da zbog toga doslovno čitava Velika Gorica i okolica nemaju struje. Kako kažu, svjesni su problema i da struje nema ‘Od Save do Kupe‘.

Tek kada vide o kakvom je kvaru i situaciji riječ, imat će više informacija. Za sada nije poznato kada bi struja mogla stići.

‘Izišli smo po dojavi o dimu kod trafostanice. Dečki su na terenu‘, rekao je zapovjednik JVP Velika Gorica Ivica Maceković, pišu Kronike Velike Gorice.

image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix
image
Ronald Gorsic/Cropix

HEP-ODS: Struja na području Velike Gorice vraćena u 13,15 sati

Iz Hrvatske elektroprivrede - Operatora distribucijskog sustava (HEP-ODS) u srijedu su izvijestili da je nakon prekida opskrbe električnom energijom na području Velike Gorice uslijed požara na trafostanici, napajanje električnom energijom vraćeno u 13,15 sati.

Iz HEP-ODS-a navode da je u 11,38 sati izbio požar u Trafostarnici 110/10 Velika Gorica, u mjestu Čiče, uslijed čega je došlo do prekida opskrbe električnom energijom na području Grada Velike Gorice i okolice.

"Odmah po izbijanju požara radnici HEP ODS-a, Elektre Zagreb izašli su na teren zajedno s vatrogasnom postrojbom te drugim javnim službama", stoji u njihovom priopćenju uz dodatak kako je napajanje električnom energijom na cijelom području vraćeno u 13,15 sati. U navedenom događaju, navodi se, nastala je samo materijalna šteta te nije bilo ozlijeđenih.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:19