KRALJICA EKSTENZIJA

Zagrepčanka odselila u Toronto s 1000 dolara u džepu, pa 11 godina kasnije doživjela veliki poslovni uspjeh

‘Nije mi cilj raditi s poznatima, već pokazati da i kao imigrant možeš uspjeti u poslu, dokle god si drugačiji‘
 PR

Zagrepčanka Ivana Gabrić danas živi kanadski san te je teško povjerovati da se 2012. tek spremala za Toronto s jednim koferom i 1000 dolara u džepu. Danas, 11 godina kasnije, može se reći da je postala naša "kraljica ekstenzija". Dokaz je to da se strast prema poslu uvijek isplati, samo treba vremena.

- Ako imaš rješenje za nečiji problem i nešto što nitko drugi nema, uspjeh je zagarantiran. Svi rade ekstenzije, ali nitko kao ja. Puno žena ovdje ima veliki problem s kosom i samopouzdanjem, a ja im pomažem - otkriva nam vlasnica salona za ekstenzije, vlastite kolekcije kose i proizvoda za njegu "Britney Hairland", nazvanima prema njezinoj kćeri.

Tajna Ivaninog svjetskog uspjeha leži u "fine keratin" i "gel bond" tehnici nadogradnje kose koju u Sjevernoj Americi radi samo ona zahvaljujući ekskluzivnom ugovoru s jednom njemačkom tvrtkom.

- Fine keratin je tehnika nadogradnje keratinskom kapsulom od samo 0.3-0.5 g koja se savršeno stapa s kosom klijentica zbog pogođene gustoće. Većina žena ima tanku kosu i koristi "tape in" ili keratinske ekstenzije od 1 g po kapsuli koje su jako vidljive, no to nije slučaj s mojom tehnikom. Gel bond je tehnika nadogradnje medicinskom tekućinom i tu nema nikakve težine osim težine kose koja se pri nadogradnji potpuno stapa s kosom klijentice. Gel dolazi u 5 boja, hipoalergenski je pa nema reakcija, a veličina kapsule je najmanja na svijetu - samo 0,2 cm što je čini nevidljivom - objašnjava Ivana čiji su rad brzo prepoznale i holivudske zvijezde.

Glumice Alyvia Alyn Lind i njena majka Barbara Alyn Woods nosile su njene nevidljive ekstenzije koje ne oštećuju kosu na snimanju serije "Chucky" 2022., a Ivanu sada žele i u Los Angelesu kako bi ženama ponudila ono što nitko osim nje nije doveo u svijet kose niti može. Tamo je krajem godine čeka i televizijsko gostovanje.

- Nije mi cilj raditi s poznatima, već pokazati da i kao imigrant možeš uspjeti u poslu, dokle god si drugačiji. Ipak, voljela bih raditi kosu Britney Spears jer mislim da njene ekstenzije zaslužuju bolje dane. Imamo neke zajedničke ljude pa nikad se ne zna. Na stolu me čekaju brojne poslovne ponude, ali želim ići polako jer sam i majka.

Ivana posljednjih mjeseci provodi puno vremena u Hrvatskoj, Srbiji i Njemačkoj gdje proizvodi gel za novu tehnologiju nadogradnje kose. Unatoč tome što je okružena ženama, priznaje da njen svijet bez muškaraca ne bi bio isti.

- Moj bivši suprug Davor bio mi je najveća podrška kad sam u Torontu krenula od nule. Dao mi je zadnje novce da pokrenem posao jer je vidio moju želju za uspjehom. Ostali smo prijatelji i uspješno odgajamo dijete na relaciji Kanada-SAD gdje on ima novu obitelj. Tu je i moj poslovni partner Vladimir Gavrilović s kojim blisko surađujem na gel metodi, ali i Tony Robbins na čijim sam seminarima naučila kako nikad ne odustati - zaključuje Ivana koja je vjerovala da može pa je to i napravila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 00:58