SKUPLJAČ RAČUNA

Zagrebačka pivovara iznenada odgodila izvlačenje dobitnika nagradne igre, znate li tko je bio organizator?

Nagradnu igru Hidra provodi tvrtka Geld Data čiji je vlasnik Andrej Steven Horvat - nesuđeni pobjednik nagradne igre Porezne uprave

Nagradna igra Hidra

 /Cropix/zagrebačka Pivovara

Izvlačenje dobitnika nagradne igre Zagrebačke pivovare "Uz Hidru prirodno do nagrada" odgođeno je za 30 dana.

Iz pivovare navode kako je do odgode došlo prema članku 7. Pravilnika o priređivanju nagradnih igara i to zbog ‘zbog nastupa izvanrednih i nepredviđenih okolnosti‘, te dodaju kako će o daljnjim aktivnostima pravodobno informirati javnost.

"Zahvaljujemo našim vjernim potrošačima na sudjelovanju i razumijevanju", objavili su iz Zagrebačke pivovare vezano uz nagradnu koja kao glavni dobitak navodi Jeep Avenger. Ukupno se dijeli 58 nagrada, među kojima, osim skupocjenog automobila i dva quada te pet bicikala.

Svi koji su za neki kupljeni Hidra proizvod preko web-stranice, WhatsAppa ili SMS-a poslali broj računa i osobne podatke, ušli su u izvlačenje koje je zasad odgođeno.

No ono što je zanimljivo, jest da nagradnu igru Hidra provodi tvrtka Geld Data iz Zagreba čiji je vlasnik Andrej Steven Horvat - nesuđeni pobjednik nagradne igre Porezne uprave ‘Bez računa se ne računa‘, o čemu smo ranije pisali OVDJE.

O regularnosti nagradne igre Porezne uprave početkom rujna brojni su se Hrvati raspisali na društvenim mrežama. Tada su se Jutarnjem javila i dvojica Varaždinaca koji su nakon popijenog pića prijavili račune za nagradnu igru Hidre, međutim, kada su ih htjeli poslati i na Poreznu, primili su obavijest da je račun već prijavljen.

- Prijatelj i ja smo se još zezali da su ga, bit će, prijavili ovi koji prikupljaju račune za nagradnu igre Hidre i kojima smo večer prije poslali oba računa. A onda sam u jednom članku pročitao da je pobjednik za mjesec srpanj vlasnik tvrtke koja provodi nagradnu igru za Hidru - ispričao nam je čitatelj Jutarnjeg lista, čiji su podaci poznati redakciji.

Ubrzo se doznalo da je Andrej Steven Horvat, porijeklom Amerikanac, inače poduzetnik i vlasnik informatičke tvrtke Geld Data, koja se bavi izradom informatičkih rješenja za organizaciju nagradnih igara, te da je skupio ravno 2858 računa u 24 dana, ili oko 120 računa dnevno o čemu smo opširnije pisali OVDJE.

Njegov Geld Data organizirao je i izradio informatička rješenja za brojne druge nagradne igre - Kauflanda, Lidla, Atlantica, Ožujskog, Spara, Duracella i Hrvatske lutrije.

Porezna mu je, na poslijetku, oduzela pobjedu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. listopad 2024 10:28