TATJANIN MODNI IZBOR

Za dan pobjede odlučila se obući baš kao Jackie O

Crna i crvena boja haljine odmah su eliminirane, a ljubičastu su odabrali jer je moderna i odgovara puti gospođe Josipović
Zagreb, 100110.Hrvatsko novinarsko drustvo.Drugi krug petih predsjednickih izbora Republike Hrvatske.Izborni stozer predsjednickog kandidata Ive Josipovica.Pracenje izbornih rezultata drugog kruga predsjednickih izbora.Na fotografiji: Ivo Josipovic prima cestitke od supruge Tatjane.Foto: Goran Mehkek / CROPIX
 Goran Mehkek / CROPIX

ZAGREB - Uskoro i službeno prva dama Hrvatske, Tatjana Josipović, za pobjedničku noć svog supruga Ive Josipovića odabrala je haljinu iz nove kolekcije Estare Culto koja će se na tržištu naći na proljeće. Dizajner te modne kuće Dalibor Beti koji je s Tatjanom Josipović na kraju odabrao model za dan izbora objasnio je danas da je riječ o redizajniranom modelu koji se sastoji od haljine u Jackie O stilu bez rukava s pripadajućim bolerom koji su izrađeni od vune žoržet tkanja.

Samozatajni karakter

- Model je rađen po mjeri, ali s obzirom na to da je to kreacija iz proljetne kolekcije, morali smo je prilagoditi zimskim temperaturama - istaknuo je Beti. U konkurenciji je bilo više modela, kao i različite vrste materijala i boja.

- Oko boje smo se dogovorili, jer želio sam izbjeći crnu i crvenu za tu večer, pa je odluka pala na ljubičastu koja je vrlo moderna, a odlično odgovara boji puti i kose gospođe Josipović - ističe Beti kojeg su oduševile jednostavnost i skromnost Tatjane Josipović.

- Ona je osoba koja ne stvara pompu oko sebe, što je naprosto osvježavajuće. Upravo smo zato i išli na decentnu eleganciju bez suvišnih detalja, jer to najbolje pristaje njezinu karakteru - objašnjava Beti.

Tatjana Josipović i inače je znala kupovati modele Estare Culto, no haljinu za noć odluke o trećem hrvatskom predsjedniku odlučila je u njihovu dućanu potražiti tek prije dva tjedna. Buduća prva dama bila je vrlo samozatajna, nije rekla za kakvu joj prigodu trebaju modeli niti je inzistirala na posebnom tretmanu. U Estare Cultu su tek kada se kampanja već jako zahuktala shvatili tko im je klijentica.

- Kolege su me obavijestili o kome je riječ, do tada nisam znao - kaže kreator.

Haljina od 2000 kuna

Iako Dalibor Beti nije želio odati koliko je dvodijelni komplet koštao, ističe da njihovi modeli nemaju prenapuhane cijene. Slični kompleti koštaju u Estare Cultu oko 2000 kuna.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. srpanj 2024 01:07