NE NASJEDAJTE!

ZA 500 EURA NUDIO POSAO U HOLDINGU Nepoznata osoba lažno se predstavlja kao dir. Josip Šarić

Građanima za naknadu nudio mogućnost zapošljavanja, a nije poznat točan broj osoba koje je prevario

- Pozdrav! Kad ću ja dobiti svoj posao? Dao sam vašem direktoru Šariću 500 eura, a još mi se nitko nije javio - požalio se telefonski jedan Zagrepčanin Upravi Zagrebačkog holdinga.

Nije to bio jedini takav poziv - revoltirani građani, kojima očito nije bilo teško povjerovati da se za 500 eura mogu zaposliti u Holdingu, sve su češće zahtjevali povrat novca.

Problem je, međutim, što direktor Šarić ne postoji.

Zagrebački holding, naime, danas je izdao upozorenje da se nepoznata osoba lažno predstavlja kao Josip Šarić, direktor Općih poslova u Holdinga, i građanima za naknadu nudi mogućnost zapošljavanja.

Nepoznati počinitelj to je radio tijekom cijele ove godine, a građane je uvjeravao da je direktor sa krivotvorenim ugovorima o radu na neodređeno vrijeme. Koristio je, doznajemo, memorandum Zagrebačkog holdinga i vlastoručni potpis kako bi uvjerio svoje žrtve da ih može zaposliti. Nije poznat točan broj osoba koje je prevario.

- Dužni smo obavijestiti građane da ne nasjedaju na ovakve ponude. Najoštrije osuđujemo ovakav postupak. Ova osoba nije zaposlenik tvrtke, već iskorištava njeno ime kako bi došao do novca - kažu u Holdingu.

Holding je protiv nepoznatog počinitelja podnio kaznenu prijavu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
08. srpanj 2024 10:16