‘OSUĐUJEMO...‘

Vukovarski HDZ oglasio se o treneru koji je prijetio djeci, demantiraju informacije objavljene u nekim medijima

‘Strogo osuđujemo ovaj kao i svaki drugi oblik nepoželjnog ponašanja i uznemiravanja, verbalnog ili fizičkog nasilja‘, poručili su iz HDZ-a

Igralište NK Croatije (Ilustracija)

 Screenshot

Nevjerojatne scene dogodile su se na poluvremenu utakmice juniora NK Croatije iz Bogdanovaca. Sada već bivši trener ekipe, Josip Lovrić, očito je bio vidno nezadovoljan onim što su njegovi puleni prikazali na terenu.

Ušao je u svlačionicu te se odmah vidjela nervoza na njegovom licu. Nije mu dugo trebalo da oplete po svojim igračima, a ono što im je izrekao sasvim je degutantno.

"Je**t ću vam mater svima, vi ste pi**e! Sramotite me, hrpa ste govana!“, samo je djelić šokantnog Lovrićevog repertoara prema igračima, od kojih neki nisu niti punoljetni.

Situacija nije stala na uvredama, već je bilo prijetnji šamaranjem i batinama. Dopredsjednik kluba Željko Ergović potvrdio je da je Lovrić smijenjen čim su doznali za ovaj incident.

"Utakmica je bila u subotu, a mi smo za ovo saznali u nedjelju te je Lovrić odmah smijenjen. Osramotio je naš klub te se ispričavamo svima. Kompletna uprava je iza djece, imat ćemo sastanak s roditeljima".

Dopredsjednik kluba nadodao je da ovo nije prvi put da je Lovrić imao ‘žutu minutu‘ kada je napustio utakmicu na poluvremenu zbog suđenja. Na kraju je potvrdio da će juniore nadomak Vukovara preuzeti njihov bivši trener Željko Matković.

Neki mediji istaknuli su da je Lovrić predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru, no iz HDZ-a su objavili priopćenje u kojem demantiraju te objave.

- U objavama portala, navodi se kako je trener juniorske ekipe iz Bogdanovaca predsjednik HDZ-ovog ogranka u Vukovaru.

Ovim putem želimo istaknuti kako navedena informacija nije istinita.

Strogo osuđujemo ovaj kao i svaki drugi oblik nepoželjnog ponašanja i uznemiravanja, verbalnog ili fizičkog nasilja, a osobito neprimjerenog ponašanja prema mladima. Navedeno ponašanje nije u skladu s demokratskim standardima te će stranačka tijela sukladno čl. 18 Statuta i Etičkom kodeksu donijeti odgovarajuće odluke zbog ovog izoliranog, neprihvatljivog i neprimjerenog ponašanja člana ogranka - stoji u priopćenju HDZ-a Grada Vukovara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 01:55