GRLIĆ RADMAN JUTARNJEM

‘Vladu će sastavljati Plenković, a ne vi!‘

Ministar vanjskih poslova komentirao rezultate ankete prema kojoj ga naši čitatelji ne žele u novoj vladi

Gordan Grlić Radman 

 Nera Simic/Cropix

- Mandatar Andrej Plenković će sastavljati Vladu, ne anketari – odgovorio nam je Gordan Grlić Radman. ministar vanjskih poslova sad tehničke Vlade do sastavljanja nove parlamentarne većine i novog mandatara, na pitanje kako komentira anketu Jutarnjeg koga čitatelji najmanje žele u Vladi.

Konkretno, pitanje je bilo da svatko odabere tri ministra za koja bi htio da to više ne budu i upravo je Grlić Radman uvjerljivi pobjednik.

Do nešto prije 16 sati je glasalo 16.670 čitatelja i njih 9574 svoj je glas dalo Gordanu Grliću Radmanu. Slijedi ga Vili Beroš s 4723 glasa, a među top tri je i Nina Obuljen Koržinek.

Zahvaljujući izbornim rezultatima prema kojima nitko nije osvojio dovoljno glasova za sastavljanje Vlade, trenutno se vodi bitka za sastavljanje nove parlamentarne većine i trguje se budućim pozicijama, a pokaže li se Andrej Plenković boljim pregovaračem od Zorana Milanovića, jasno je da će neki od dosadašnjih ministara izgubiti svoju poziciju.

Da nije bio u žurbi moguće bi Gordan Grlić Radman rekao i koju riječ više o najmanje poželjnom ministru prema anketi čitatelja Jutarnjeg.

- Upravo se spremam za Luxemburg na sastanak Vijeća za vanjske poslove i vjerujte mi da ankete uopće nisam pratio.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 07:30