MILANOVIĆ SE POHVALIO

VIDEO: SDP JE 'HUMAN, NEVJEROJATAN, NEVIĐEN'? 'O otpisivanju duga pisali su svi važni svjetski mediji'

Potez Milanovićeve Vlade okarakteriziran "nevjerojatan", "neviđen", "human"...
 YouTube/SDP

Socijaldemokratska partija Hrvatske na svojem se YouTube kanalu u nedjelju pohvalila medijskom popraćenosti mjera "Novi početak" koje se uzburkale javnost kako u zemlji tako i svijetu. U SDPu su posebno ponosni što je oprost dugova socijalno najugroženijim građanima privukao pažnju brojnih svjetskih medija.

Video u trajanju nešto više od 90 sekundi pokazuje isječke iz tiskovina te televizijskih i online emisija diljem svijeta u kojima voditelji, komentatori i sugovornici govore o radikalnoj Vladinoj mjeri oprosta duga. Iz tog mozaika može se iščitati kako je ovaj potez Milanovićeve Vlade okarakteriziran "nevjerojatan", "neviđen", "human"...

- Odluka o otpisu duga najsiromašnijim obiteljima premijera Zorana Milanovića te potpredsjednice Vlade i ministrice socijalne politike i mladih Milanke Opačić, pobudila je snažno zanimanje svjetskih medija. Vijest o oprostu duga prenijeli su svi važni svjetski mediji poput CNN-a, The Independenta, Daily Maila, NBC-a i Washington Posta - navodi se u tekstu objavljenom uz video na YouTubeu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 17:44