KRKLJANAC

Velike gužve prema moru, na A1 sudarilo se više vozila, više ozlijeđenih u nesreći na A3!

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi te nema gužvi i zastoja

Gužva na autocesti A1 kod Lučkog

 HAK

Na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, između čvorova Karlovac i Bosiljevo, kroz tunel Sveti Marko u smjeru mora vozi se usporeno, jednim trakom, zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila, izvijestio je u četvrtak Hrvatski autoklub (HAK).

Do prometne nesreće došlo je i na autocesti A3 između čvorova Lužani i Slavonski Brod u smjeru Lipovca. HAK javlja da se nesreća dogodila oko 9 sati, a HAK javlja da je više osoba ozlijeđeno.

- Prometna nesreća na autocesti A3 na 204+000 km između čvora Lužani i čvora Slavonski Brod zapad na kolniku u smjeru Lipovca. Više osoba ozlijeđeno. Promet se vodi jednom prometnom trakom. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h. Molimo korisnike za oprez, javili su iz HAK-a.

image

Gužva na autocesti A1 kod Lučkog

HAK

Na većini cesta promet teče bez posebnih ograničenja, osim na dionicama gdje traju radovi te nema gužvi i zastoja.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti.

Zbog Dana državnosti i Tijelova zabranjen je promet za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim cestama u priobalju u četvrtak (30. svibnja) od 14 do 23 sata. Zabrane nema na autocestama kao ni na državnoj cesti DC1.

Pješak je uočen na autocesti A1 u tunelu Grič u smjeru Zagreba. Vozi se uz ograničenje brzine od 60 km/h.

Što se tiče A1 Zagreb-Ploče-Karamatići, situacija je sljedeća:

  • između čvorova Karlovac i Bosiljevo: kroz tunel Sveti Marko u smjeru mora vozi se usporeno, zbog prometne nesreće u kojoj je sudjelovalo više vozila (uklonjena su vozila, no još se vozi u koloni-duga je oko 7 km).
  • pojačan je priljev vozila kod NP Lučko u smjeru mora (iz smjera Buzina na zagrebačkoj obilaznici kolona je duga oko 2 km), izvještava HAK.
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. lipanj 2024 17:03