OPASNOST OD PREVARE

Važno upozorenje: Primite li poziv s ovoga broja, nikako se nemojte javljati

Hrvatski telekom uputio je upozorenje svim svojim korisnicima jer su primijetili pojačanu aktivnost i učestale pozive s jednog broja.
 Pixabay / Pixabay

Hrvatski telekom putem svojeg Twitter profila upozorio je sve svoje korisnike da je uočen pokušaj prevare. Naime, evidentiran je velik broj poziva s broja +882. Iz HT-a upozoravaju svoje korisnike da se na taj broj nikako ne javljaju jer bi ih to moglo skupo koštati.

Obavijest Hrvatskog telekoma prenosimo u cijelosti:

'Dragi korisnici! Tijekom prijepodneva evidentirali smo povećani broj poziva s numeracije +882 13800xxx prema dijelu korisnika u našoj pokretnoj mreži. Riječ je o kratkim pozivima koji se prikazuju kao propušteni pozivi, a pozivanje tog broja može rezultirati visokim troškovima. Uspješno smo onemogućili pristup prema navedenom broju te apeliramo i savjetujemo da na ovakve i slične pozive, ukoliko sumnjate u vjerodostojnost pozivatelja, ne odgovarate. Hvala", priopćio je Hrvatski telekom.'

Kako bismo novi Jutarnji.hr učinili još boljim, bržim i modernijim, tijekom perioda transformacije do 6. svibnja paralelno ćete ga moći pratiti na dvije adrese – stari portal nalazi se na adresi Jutarnji.hr, a novi na novi.Jutarnji.hr.
Na novom se portalu promjene događaju svaki dan stoga popunite upitnik na dnu stranice ili kliknite na link i napišite nam svoje mišljenje kako bismo portal što bolje prilagodili upravo vama!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. listopad 2024 18:34