VELIKI BRAT VAS SLUŠA

U splitski HNK upala policija! Mucalo ju je pozvao zbog tajnog snimanja sjednice kazališnog vijeća

Split, 090610.Gradsko vijece na kojem je najzanimljivija tocka dnevnog reda bila izbor intendanta Splitskog HNK.Na fotografiji: Novoizabrani intendant je glazbenik Dusko Mucalo.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klarić / CROPIX

SPLIT - Zbog neovlaštenog i tajnog snimanja sjednice Kazališnog vijeća na kojoj je za intendanta ponovo predložen Duško Mucalo, krim policija danas je upala u splitski HNK, potvrdila je PU splitsko-dalmatinska.

Nastavak je to teatra apsurda ove nacionalne kazališne kuće, ali i priče oko iscrpljujućeg izbora intendanta. Kako saznajemo, snimka sjednice nekim je čudom dospjela u poštanski sandučić Majde Goluže, jedne od dvije Mucalovih protukandidatkinja za čelnu fotelju splitskog HNK, ali i na neke druge adrese.

To je zabrinulo i samog Mucala: - Ja više nisam siguran da se prostorije kazališta ne prisluškuju. Zato sam pozvao krim policiju - kratko je kazao.

Saga oko izbora intendanta splitskog HNK-a očigledno se nastavlja. Dok bi kazališno vijeće u sastavu Sanja Erceg Vrekalo, Sanja Quien, Branka Papak, Joško Čelan i Marko Pecotić, svoju odluku o prijedlogu Mucala za intendanta trebalo proslijediti gradskom Odboru za izbor i imenovanja, a potom o njoj glasati gradski vijećnici, cijeloj priči svoj obol dat će i policija - razotkrivanjem neovlaštenog snimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 17:24