PODRŽALA GA

U kampanju uskočila i ikona desne scene: ‘Glasajte za njega, on se nikoga ne boji!‘

Ovaj put dajte povjerenje Mostu i Hrvatskim suverenistima jer doista mislim da će oni donijeti promjene - poručila je Ruža Tomašić

Ruža Tomašić (arhivska fotografija) 




 

 Tom Dubravec/Cropix

Donedavna zastupnica u Europskom parlamentu i velika zvijezda desne i konzervativne političke scene, Ruža Tomašić, snimila je video poruku kako bi dala podršku Nikoli Grmoji i njegovoj kampanji u kojoj se kao nositelj koalicijske liste Mosta i Hrvatskih suverenista bori za ulazak u Sabor u šestoj izbornoj jedinici.

- Korupcija je rak rana hrvatskog društva i svi znamo da Hrvatska ne može naprijed dok se ta korupcija ne iskorijeni. Primijetili ste koliko se Nikola Grmoja u svom dosadašnjem radu borio protiv korupcije i kako ga nije bilo strah prozivati velike ribe koje su itekako umočene u korupciju. Dakle, ovaj put dajte povjerenje Mostu i Hrvatskim suverenistima jer doista mislim da će oni donijeti promjene - poručila je Ruža Tomašić.

Pogledajte video

Nekadašnja europarlamentarka jučer je podržala i kandidata Hrvatskih suverenista Marka Milanovića Litru, koji je u prošli saziv Sabora ušao upravo kao zamjena za Ružu Tomašić.

- Prije četiri godine Ruža Tomašić učinila je nešto što mnogi samo obećavaju - dala je priliku mladima. Zahvaljujući toj prilici, imao sam čast i veliku odgovornost služiti kao vaš zastupnik u Hrvatskom saboru. Njezina podrška pokazuje da nisam iznevjerio povjerenje koje mi je ukazala prije četiri godine. U idućem sazivu Sabora nastavit ću zastupati sve naše vrijednosti i politike s još većom odlučnošću - poručio je Milanović Litre na Facebooku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 13:53