TOTALNI KAOS

U kafiću kod Kutjeva organizirali masovnu tučnjavu: ‘Divljali su autima, krvi je bilo na sve strane!‘

Prije nego je počela tučnjava, skupina muškaraca je pozvala Hitnu, a onda su se počeli mlatiti

Ilustrativna fotografija 

 Cropix/

Ovih dana dogodila se nesvakidašnja makljaža u malenom mjestu po imenu Bektež nedaleko Kutjeva. Naime, prema informacijama koje je od čitatelja dobio 034Portal, ovog je utorka u jednom lokalnom kafiću nastao pravi nered nakon što je skupina muškaraca organizirala tuču.

"Dogovorili su tuču u jednom kafiću, pola kafića su razbili, divljali su autima, krvi je bilo na sve strane. Bilo ih je oko 15-tak i međusobno su se udarali autima, htjeli su pogaziti i ljude koji su se nalazili na parkingu.", ispričao je čitatelj (identitet poznat redakciji).

Prije same tuče, skupina muškaraca pozvala je Hitnu pomoć, a onda su se dali u akciju. Policija je 034portalu dala informacije o incidentu.

"Poštovani, na Vaš upit obavještavamo Vas da je operativno-komunikacijski centar PU požeško-slavonske zaprimio dojavu o događaju koji navodite u upitu te da je u mjestu Bektež ispred ugostiteljskog objekta došlo do verbalnog i tjelesnog sukoba između više osoba koje su do dolaska policijskih službenika napustile mjesto događaja", odgovorili su iz PU požeško-slavonske.

Ističu kako je u tijeku daljnje kriminalističko istraživanje te utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja, a po završetku istoga o svemu će pravovremeno izvijestiti javnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:29