APSOLUTNI HIT

U dva tjedna prodano je više od 10.000 primjeraka biografije ‘STEVE JOBS’

Izdanje EPH najbrže je prodavana knjiga u 2011. godini
Zagreb, 131211.T-com centar, Savska cesta.Predstavljanje hrvatskog prijevoda knjige Waltera Isaacsona 'Steve Jobs', u izdanju T-coma i Jutarnjeg lista.Na slici: clan uprave EPH Tomislav Wruss i urednik Nedjeljnog jutarnjeg Miran Pavic.Foto: Boris Kovacev / CROPIX
 Boris Kovačev / CROPIX / BORIS KOVACEV

ZAGREB - Biografija “Steve Jobs” u svom hrvatskom izdanju obara sve prodajne rekorde u zemlji. U nešto više od dva tjedna, otkako je Jutarnji list izdao prijevod najvažnije knjige godine, prodano je više od deset tisuća primjeraka!

Ova nevjerojatna brojka predstavlja najbržu prodaju neke knjige u 2011. godini i pokazuje da je ova biografija jedno od najprodavanijih publicističkih djela u povijesti hrvatskog izdavaštva.

Osobito ako se uzme u obzir da se najpopularnija publicistička djela u Hrvatskoj prodaju u 100-200 primjeraka tjedno.

Jedinstven božićni dar

- Samo u danima uoči Božića prodali smo gotovo 5000 primjeraka - rekao je Sven Semenčić, direktor komunikacija EPH, koji je, uz direktora izdavaštva Tomislava Wrussa, vodio tu izdavačku operaciju Jutarnjeg.

- To dokazuje da je ova jedinstvena knjiga zaista najbolji božićni poklon. No, čak i u prebožićno vrijeme ovo je nečuven rezultat za ovako ozbiljnu literaturu.

Stručne procjene govore da će se hrvatski “Steve Jobs” do kraja iduće godine prodati u više od 20 tisuća primjeraka, što je rezultat kojem će se moći približiti malo koja knjiga.

Više od 600 stranica

Steve Jobs je prva kulturna ikona iz kompjuteraškog svijeta i njegova prerana smrt u 56. godini samo je pojačala nesporni interes milijuna ljudi za njegove ideje i proizvode.

Hrvatsko izdanje s više od 600 stranica i 50 nikad viđenih fotografija preveli su Vuk Radić i Damir Biličić, a uredio ga je Miran Pavić.

Požurite po svoj primjerak jer su zalihe pri kraju

Hrvatsko izdanje “Stevea Jobsa” prodaje se dramatičnom brzinom pa su zalihe u knjižarama pri kraju. Svoj primjerak biografije možete odmah osigurati pozivom na broj 0800006 ili trkom do neke od poslovnica Profila, Školske knjige, Tisak media centra, Mozaik knjige, VBZ-a, Ljevaka i većih kioska iNovina i Tiska. Knjigu također možete nabaviti narudžbom na adresi http://www.store.com.hr i na www.eKupi.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. listopad 2024 02:28