NAJDUŽA NOĆ

U 2 SATA SVI SU SE RAZIŠLI, SAMO JE KARAMARKO OSTAO DO JUTRA U društvu supruge i braće Mamić smišljao kako pridobiti Most

 CROPIX

U HDZ-ovom stožeru, nakon što je oko 2 sata iza ponoći većina ljudi izašla iz Globusa na Velesajmu gdje su čekali rezultate, u VIP salonu ostao je Karamarko razgovarati s najbližim suradnicima.

Premda šef HDZ-a uvijek prvi odlazi sa sličnih događanja, da je situacija itekako napeta potvrđuje i to što se jutros dugo zadržao. Vjerojatno kako bi što prije smislio taktiku kako pridobiti Most.

U Bijelom salonu za VIP uzvanike uz šefa HDZ-a ostala je do rano jutros i njegova supruga Ana Šarić, ali i braća Mamić.

Iznenađenje koje je priredio Most s čak 19 osvojenih mandata zainteresiralo je i mnoge građane koji su pohrili otvoriti njihove web stranice. Međutim od ponoći su, zbog prevelikog interesa, nedostupne.

- Ispiričavamo se svima zbog pada weba. Očito neviđena navala i dalje traje. Osposobit ćemo ga čim prije – poručili su jutros oko 9 sati putem Twiterra.

U SDP-u saznajemo da je još u izbornoj noći Zoran Milanović čelniku Mosta, gradonačelniku Metkovića Boži Petrovu poslao SMS kojim mu je čestitao na izbornim rezultatima.

- Dobili smo ove izbore. Tijesno, ali smo ih dobili – rekao je naš sugovornik iz vrha SDP-a koji tvrdi kako su gotovo svi zastupnici izabrani na manjinskoj listi skloni podržati njihovu koaliciju Hrvatska raste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 04:02