ISPRAVAK

Tvrtka ČRNJA TOURS d.o.o. i dalje posluje i na današnji dan ima 45 zaposlenika

Tvrtka napominje kako se suradnja sa svim klijentima, dobavljačima i poslovnim partnerima nastavlja i dalje
Ilustracija
 Boris Kovacev/Cropix

Ispravak netočnih navoda

Iz tvrtke ČRNJA TOURS d.o.o. redakciji Jutarnjeg hr. javljeno je da su netočne informacije preuzete s Glasa Slavonije objavljene u prvoj verziji teksta pod naslovom 'LINIJSKI PRIJEVOZ: Prijevoznici na koljenima jedna poznata domaća firma već propala: “ Ni ostali neće još dugo'.

- Činjenica je da je pandemija izazvana koronavirusom COVID-19 posljedično tome i nužnost pridržavanja epidemioloških mjera dovela do nesagledivih posljedica kako za čovječanstvo tako i za gospodarstvo koje posljedice nisu mogle zaobići ni tvrtku ČRNJA TOURS d.o.o što je rezultiralo otpuštanjem dijela zaposlenika iste tvrtke.

Unatoč navedenom, tvrtka ČRNJA TOURS d.o.o. i dalje posluje u ostalim segmentima svoje djelatnosti, nije kapitulirala, niti stavila ključ u bravu već na današnji dan ima 45 zaposlenika, suprotno pogrešno objavljenoj informaciji, navode iz tvrtke ČRNJA TOURS d.o.o.

Dodaju i kako se suradnja sa svim klijentima, dobavljačima, poslovnim partnerima tvrtke ČRNJA TOURS d.o.o nastavlja i dalje.

Zbog objave neistinitih navoda i netočnih informacija ovim putem ispričavamo se tvrtki i njezinim zaposlenicima, kao i čitateljima portala Jutarnji.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. kolovoz 2024 09:33