DANAS JE NORIJADA

Tisuće maturanata slave kraj škole, pročitajte kako će voziti zagrebački tramvaji

U Zagrebu će danas zbog norijade biti preusmjeren tramvajski i autobusni promet
 Damjan Tadić/CROPIX

Na središnjem zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića maturanti, njih oko 4.000, okupljat će se od 11.30 sati, te će u 12 sati u koloni krenuti prema Bundeku, javlja HRT.

Trasa kretanja kolone s Trga bana Jelačića bit će: Praška - Trg N. Š. Zrinskog - Strossmayerov trg - Tomislavov trg - Mihanovićeva - Miramarska - Ulica grada Vukovara - Hrvatske bratske zajednice - Avenija V. Holjevca - Damira Tomljenovića Gavrana - Bundek.

Oko 12.00 sati očekuje se početak preusmjeravanja tramvajskog i autobusnog prometa, ovisno o dijelu grada kojim će se kolona kretati. U prvoj fazi bit će obustavljen tramvajski promet preko Trga bana Josipa Jelačića i Praškom. Oko 12.20 sati slijedi kratkotrajni prekid prometa Mihanovićevom i Vodnikovom, a oko 12.35 u Ulici grada Vukovara. Oko 12.45 sati bit će preusmjerene autobusne linije terminala Glavni kolodvor, piše HRT.

Stanje u prometu može se pratiti na službenoj internetskoj stranici ZET-a te izravnim tonskim sadržajima koji će se čuti u putničkim prostorima svih vozila. Telefonske informacije o trenutnom stanju u prometu moći će se dobiti u Kontakt centru ZET-a na telefone 060 100 001 (cijena poziva s fiksne linije je 1.16 kuna/min, a s mobilne 2.36 kuna/min, PDV uračunat) ili 0800 200 060.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 02:24