CSI PRISAVLJE

Tajnoviti komentator: Hoće li Hloverka uručiti otkaz Ivici Blažičku?

Tko je prenosio utakmice Premiershipa na Sportklub televiziji prošloga vikenda?
 Vjekoslav Skledar/CROPIX

ZAGREB - Je li premierligaške utakmice na Sportklub televiziji između Sunderlanda i Arsenala te Tottenhama i Wolverhamptona prošlog vikenda komentirao Ivica Blažičko ili njegov sin Jura ustanovit će se u istrazi koja se na HTV-u pokreće u ponedjeljak. Utvrdi li se da je utakmice komentirao Blažičko senior, to bi ga, u skladu s HRT-ovim Pravilnikom, moglo stajati i radnog mjesta.

Kako neslužbeno doznajemo, direktorica Hloverka Novak-Srzić, koja je uredniku Sportskog programa već naložila da joj dostavi spornu snimku, ne namjerava tolerirati fušerske izlete podređenih i spremna je to strogo sankcionirati.

Međutim, još se ne zna na koji će način HTV-ovci ustanoviti kojem od dva Blažička pripada glas na snimci, koja je, da bi se istražiteljima dodatno otežalo, filtrirana.

Uz to, malo je vjerojatno da će Ivica Blažičko, bio to njegov glas ili ne, prisavskom CSI timu olakšati stvar, priznajući svoj zasad još uvijek navodni grijeh.

- Utakmice na Sportklub televiziji komentira moj sin Jura koji tamo radi već godinu dana - tvrdi Blažičko, a potporu mu daje Nenad Suvačarov, šef Sportkluba, uime tvrtke Master Film, koji se, istina, u prvi trenutak nije mogao sa sigurnošću sjetiti tko je prije šest dana komentirao utakmice, ali zna da to nikako nije bio Ivica Blažičko.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. rujan 2024 22:32