MISTERIOZNA SVADBA

SUVLASNIK GOOGLEA STIGAO U HRVATSKU

 Srećko Niketić/CROPIX/AFP

Na zagrebački aerodrom u utorak prijepodne sletio je Boeing 767. Tome ne bi bilo ništa čudno da zrakoplov nije u vlasništvu tvrtke Blue City Holdings iz Oklahome kojim inače lete dvojica suosnivača Googlea - Sergij Brin i Larry Page.

Da stvar bude još zanimljivija, špekulira se da će Larry Page, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, u petak prisustvovati vjenčanju svog šogora u Motovunu.

Kako piše Glas Istre , u ovom se istarskom gradiću posljednjih mjeseci u potpunoj diskreciji priprema velika svadba, a priređuju je Yasemin Denari i McLain Southworth, sin bivšeg direktora Svjetske banke za jugoistočnu Europu i ujedno brat Lucinde Southworth, supruge Larryja Pagea.

Pokaže li se sutra informacija o tajnom motovunskom vjenčanju šogora osnivača najtraženijeg internetskog pretraživača točnom, dostupni podatak na internetu da se Southworth i Denari žene 12. srpnja u kalifornijskom mjestu Menlo Park služi tek kao "dimna zavjesa" za osiguranje tajnosti njihovog vjenčanja u Istri.

Načelnik općine Tomislav Pahović za Glas Istre je potvrdio da su organizatori zakupili gornji i donji trg, dakle Trg Andrea Antico i Trg Josipa Resela, ali nije želio otkriti tko su misteriozni mladenci.

Larry Page je američki poduzetnik, zajedno sa Sergeyjem Brinom utemeljitelj Googlea i prema Forbesu 20. najbogatiji čovjek na svijetu "težak" 23 milijarde dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. listopad 2024 03:04