GRATIS

SUTRA SAMO U JUTARNJEM LISTU Album i šest sličica nogometnih idola na dar svim čitateljima!

Skupljajte sličice i gledajte utakmice Lige prvaka. Modrić, Mandžukić, Lovren, Messi, Ronaldo, Ibrahimović i ostali najbolji igrači čekaju na vas

Nakon što ste proteklog ljeta sakupili Paninijev album Fifa World Cup Brazil 2014., najpoznatiji svjetski proizvođač albuma i sličica Panini i Jutarnji list omogućuju vam nastavak prekrasne nogometne pustolovine. U broju od ponedjeljka Jutarnji list daruje vam službeni album Uefa Champions League 2014. - 2015. i set od deset sličica.

Paninijeva euforija skupljanja i razmjenjivanja sličica trajala je tijekom cijelog mundijala, diljem Hrvatske mladi i stari i na taj su način pokazivali svoju strast za najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

Naši reprezentativci

Hrvatskih klubova, nažalost, ove sezone nema u Ligi prvaka, Dinamo i Rijeka bore se u Europskoj ligi, no, Jutarnji i Panini pružaju vam mogućnost da sakupite reprezentativnu nogometnu kolekciju u kojoj su se našli naši reprezentativci Luka Modrić u dresu Reala, Ivan Rakitić u ‘bojama’ Barcelone, Mario Mandžukić u Atletico Madridu. Tu su i Dejan Lovren iz Liverpoola, Tin Jedvaj i Dario Krešić iz njemačkog Bayera, Monacov Danijel Subašić, kapetan reprezentacije Darijo Srna

Vrijedan poklon

Albume i sličice možete potražiti na kioscima i prodajnim mjestima diljem Hrvatske, no Jutarnji list vam u ponedjeljak poklanja ‘početni paket’, koji uključuje gratis album i također besplatni set od šest sličica. Regularna cijena albuma u prodaji bit će 10 kuna, zato ne zaboravite da vam sutra Jutarnji daruje vrijedan poklon, koji će obradovati svakog ljubitelja nogometa.

Uz Jutarnji list skupljajte sličice svojih nogometnih idola i gledajte utakmice Lige prvaka.

Lionel Messi, Cristiano Ronaldo, Zlatan Ibrahimović i ostali najbolji igrači i klubovi Europe čekaju na vas…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 02:51